HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Po reprezentačnej prestávke nás čaká podtatranské derby na domácom ľade

V stredu 16. novembra po krátkej reprezentačnej prestávke privítame o 17:00 hod na domácom ľade v podtatranskom derby HK POPRAD.

 

Vstupenky na zápas si môžete zakúpiť:

online cez Ticketlive.sk http://bit.ly/3hyxuaf

v informačnom centre mesta Liptovský Mikuláš

alebo v deň zápasu na pokladniach zimného štadióna od 16:00 hod.

Ceny vstupného: 8 EUR sedenie / 6 EUR státie

  • Dieťa do 6 rokov – zdarma bez nároku na sedenie
  • ZŤP – 5 € (sedenie aj státie s predložením preukazu, predaj len v pokladni)

 

 

Vedenie popradského tímu odvolalo z postu hlavného trénera Martina Hrnčára pre neuspokojivé výsledky a na lavičku Popradu sa po roku vrátil skúsený lodivod Peter Mikula, ktorý pôsobil v Poprade v sezónach 2019/20, 2020/21, 2021/22 a popradské prostredie tak veľmi dobre pozná. Po jeho boku zostáva asistent Radoslav Suchý, ku ktorému si tréner Mikula vyžiadal Františka Štolca, s ktorým už v minulosti spolupracoval. Tohtosezónna premiéra trénerovi Mikulovi vyšla, keď v poslednom stretnutí pred reprezentačnou prestávkou vyhrali jeho zverenci pred domácim publikom po predĺžení nad Duklou Trenčín 3:2.

 

Poprad je aktuálne siedmy celok tabuľky a na konte má 21 bodov rovnako ako HK Nitra. Deviate miesto patrí Banskej Bystrici, ktorá má o dva body menej. Na desiatom mieste je naše mužstvo s 18 bodmi, no rovnaký počet bodov má aj Dukla Trenčín. Posledná priečka patrí Prešovu so 17 bodmi. V jubilejnom 30. ročníku Tipos Extraligy je tabuľka po prvej štvrtine súťaže dosť vyrovnaná. Každý jeden bod sa počíta a bude veľmi dôležitý v konečnom meraní.
 
Počas reprezentačnej prestávky opustil "kamzíkov" ich najproduktívnejší hráč Andrew Yogan, ktorý si to namieril do ICEHL. V drese Popradu odohral 16 stretnutí s bilanciou 15 bodov za 4 góly a 11 asistencií. Do popradského kádra pribudol z ICEHL obranca Ben Betker, ktorý už v minulosti pôsobil na Slovensku v Detve a Zvolene. Poprad tiež doplnil útočné rady o fínskeho krídelníka Jouka Juhola, ktorý má na konte šesť ročníkov v elitenj fínskej lige. Po odchode Yogana je najproduktívnejším hráčom Popradu Tomáš Záborský, ktorý má 13 bodov za 7 gólov a 6 asistencií. 
 
V našom tíme bude pokračovať do konca sezóny útočník Micke Saari. Do mužstva cez reprezentačnú prestávku pribudol 24-ročný odchovanec brankár Roman Durný a káder po dohode opustil obranca Konsta Messikamänn. 
V tohtosezónnom meraní síl s našim dnešným súperom sme vyšli naprázdno, keď sme prehrali 1:5. Popradu tak máme, čo oplácať. 
 
TEŠÍME SA NA VAŠU NÁVŠTEVU