HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Dôležité dva body zostávajú doma

pridané: 20.11.2021
MHk 32 Liptovský Mikuláš - HK Nitra 3:2pp (0:0, 2:2, 0:0 - 1-0)
Góly a asistencie:
36. Shepelev, 39. Walega (Obdržálek, Salija), 61. Kriška 
24. Varga, 34. Holešinský (Krivošík)
 
MHk 32 Liptovský Mikuláš: Kozel (Vošvrda) – Varttinen, Ventelä, Salija, Šepelev, Mezovský, Ilenčík, Krempaský – Kriška, Hovorka, Obdržálek – Paločko, Petráš, Jurík – Haluška, Walega, Uhrík – J. Nemec, Kalousek, Dunčko
 
HK Nitra: Beržinec (Honzík) – Pupák, Raskob, Švarný, Š. Nemec, Vitaloš, Bodák, Socha, Drábek – Buček, Hrnka, Tvrdoň – Holešinský, Rockwood, Krivošík – Volko, Varga, Sýkora – Múčka, Bajtek, Molnár
Rozhodca: Výleta, Štefik – Crman, Vyšný – Lauff
 
Hlasy po zápase:
Martin Kriška: "My sme za to šťastní, lebo víťazstvo sme potrebovali či už v riadnom hracom čase alebo v predĺžení, to bolo jedno. Tých prehier bolo veľa. V prvej tretine sme mali asi troch - štyroch vylúčených a výborne zahraté oslabovky. Tam chcem pochváliť Miška "Uhorku", ktorý zblokoval šesť striel za tri oslabovky, takže aj to bolo také nakopnutie mužstva. Nevzdávali sme sa a povedali sme si po prvej tretine, že sú to takí istí hráči, ako aj my a dá sa s nimi hrať. Dali sme pekný gól pri hre päť na tri, potom sme dali na 2:2 a išlo sa do predĺženia. Pred koncom sme mali ešte presilovku a mohli sme to rozhodnúť v riadnom hracom čase, ale, čo sa nepodarilo v riadnom hracom čase to sa podarilo v predĺžení. Super robotu urobil Obdržálek, ktorý to tam podržal, hodil to "Ventimu" a "Venti" to potiahol krásne cez celú tretinu, ja som stál pred bránou tak mi to nahral, ja som do toho ťukol a na moje šťastie a šťastie nás všetkých to tam padlo. Sme vďační za dva body, ktoré sme naozaj potrebovali, ako soľ."
Milan Jančuška: "Potrebovali sme zlomiť negatívnu sériu a vyhrať tento zápas. S výnimkou predošlých dvoch duelov sme však nehrali zle, no nepribúdali nám body. Preto som veľmi rád, že sme negatívnu sériu zlomili, hoci len za dva body. Nitra má veľmi kvalitné mužstvo a o to viac teší toto víťazstvo. Verím, že nás to nakopne do ďalších zápasov."
Antonín Stavjaňa, tréner HK Nitra: "Bol to opačný zápas než u nás. Vtedy Mikuláš viedol a my sme to otočili, dnes to bolo naopak. Evidentne nám väčšie výšky nerobia dobre."
foto: Tomáš Kučera