Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Proti Banskej Bystrici v Ružomberku

pridané: 04.09.2020

Prvý zápas Kaufland Super Cup-u odohráme na štadióne na dolnom Liptove.

Vedenie Slovenského zväzu ľadového hokeja uvedie ešte pred začiatkom novej sezóny novú súťaž. Tá má fanúšikom aspon z časti nahradiť neodohraté Play off uplynulej sezóny.

Kaufland Super Cupu sa zúčastní šestnásť tímov naprieč celým Slovenskom. Tímy z Tipsport extraligy a Slovenskej hokejovej ligy budú rozdelené do štyroch skupín po štyri mužstvá. Súperi odohrajú jeden zápas z každým súperom. Prvé dva tímy v skupine postúpia do štvrťfinále. Nadstavbová časť turnaja sa odohrá počas novej sezóny.

Naši chlapci sa stretnú v základnej skupine proti Banskej Bystrici, Detve a Martinu. Zápasy sa odohrajú 8., 10. a 15. septembra.

„EŠKA“ nastúpi na jediný „domáci“ zápas proti Banskej Bystrici už najbližší utorok, 8.9. o 16:30 na zimnom štadióne v Ružomberku. Zápas odohráme na dolnom Liptove z dôvodu rekonštrukcie našej domácej „Kôlničky“.

Zápasy proti Martinu a Detve odohráme na ihriskách súperov.

 

Na zápas proti Banskej Bystrici bude k dispozícii, skrz COVID 19 opatrenia, iba 350 lístkov pre verejnosť. Cena za jeden lístok je 3 €. Platí, že kto skôr príde, ten sa na zápas dostane. Po vypredaní daného počtu lístkov sa predaj zastaví.

 

Lístky si budete môcť kúpiť v predpredaji v pondelok od 13:00 do 21:00 a v utorok od 9:00 do 12:00 na pokladni Liptovskomikulášskej Krytej Plavárne.

 

Po tomto predpredaji, ak ešte budú lístky k dispozícii, si budete môcť zakúpiť lístok už len na zimnom štadióne v Ružomberku.

Chceme touto cestou požiadať všetkých návštevníkov zápasu, aby rešpektovali nariadenia, príkazy a usmernenia našich usporiadateľov. Všetci vieme, že v tomto „COVID 19“ období pribudlo viacero nariadení od štátnych orgánov. Jedným z nich je aj práve znížená kapacita verejných podujatí.

 

Tešíme sa na Vašu utorkovú návštevu nášho zápasu.

 

Základné skupiny SuperCup-u

1. skupina: Banská Bystrica, Liptovský Mikuláš, Detva, Martin

2. skupina: Slovan Bratislava, Nitra, Nové Zámky, Skalica

3. skupina: Košice, Poprad, Michalovce, Spišská Nová Ves

4. skupina: Zvolen, Trenčín, Topoľčany, Dubnica nad Váhom