HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Proti Banskej Bystrici v Ružomberku

pridané: 04.09.2020

Prvý zápas Kaufland Super Cup-u odohráme na štadióne na dolnom Liptove.

Vedenie Slovenského zväzu ľadového hokeja uvedie ešte pred začiatkom novej sezóny novú súťaž. Tá má fanúšikom aspon z časti nahradiť neodohraté Play off uplynulej sezóny.

Kaufland Super Cupu sa zúčastní šestnásť tímov naprieč celým Slovenskom. Tímy z Tipsport extraligy a Slovenskej hokejovej ligy budú rozdelené do štyroch skupín po štyri mužstvá. Súperi odohrajú jeden zápas z každým súperom. Prvé dva tímy v skupine postúpia do štvrťfinále. Nadstavbová časť turnaja sa odohrá počas novej sezóny.

Naši chlapci sa stretnú v základnej skupine proti Banskej Bystrici, Detve a Martinu. Zápasy sa odohrajú 8., 10. a 15. septembra.

„EŠKA“ nastúpi na jediný „domáci“ zápas proti Banskej Bystrici už najbližší utorok, 8.9. o 16:30 na zimnom štadióne v Ružomberku. Zápas odohráme na dolnom Liptove z dôvodu rekonštrukcie našej domácej „Kôlničky“.

Zápasy proti Martinu a Detve odohráme na ihriskách súperov.

 

Na zápas proti Banskej Bystrici bude k dispozícii, skrz COVID 19 opatrenia, iba 350 lístkov pre verejnosť. Cena za jeden lístok je 3 €. Platí, že kto skôr príde, ten sa na zápas dostane. Po vypredaní daného počtu lístkov sa predaj zastaví.

 

Lístky si budete môcť kúpiť v predpredaji v pondelok od 13:00 do 21:00 a v utorok od 9:00 do 12:00 na pokladni Liptovskomikulášskej Krytej Plavárne.

 

Po tomto predpredaji, ak ešte budú lístky k dispozícii, si budete môcť zakúpiť lístok už len na zimnom štadióne v Ružomberku.

Chceme touto cestou požiadať všetkých návštevníkov zápasu, aby rešpektovali nariadenia, príkazy a usmernenia našich usporiadateľov. Všetci vieme, že v tomto „COVID 19“ období pribudlo viacero nariadení od štátnych orgánov. Jedným z nich je aj práve znížená kapacita verejných podujatí.

 

Tešíme sa na Vašu utorkovú návštevu nášho zápasu.

 

Základné skupiny SuperCup-u

1. skupina: Banská Bystrica, Liptovský Mikuláš, Detva, Martin

2. skupina: Slovan Bratislava, Nitra, Nové Zámky, Skalica

3. skupina: Košice, Poprad, Michalovce, Spišská Nová Ves

4. skupina: Zvolen, Trenčín, Topoľčany, Dubnica nad Váhom