HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Horúce novinky zo šatne

Dnes vám prinesieme pár noviniek zo šatne MHK 32.

K mužstvu sa už dávnejšie pripojil Juraj Rožník. Podpísal zmluvu do konca októbra. Klub aj hráč následne vyhodnotia jeho pôsobenie v tíme a obe strany sa dohodnú na ďalších krokoch.

Ako najnovšia akvizícia do šatne prichádza Peter Gápa. Popradský odchovanec má zvýšiť konkurenciu v útočných radách. Zmluva znie do konca súťažného ročníka. Minulý rok odohral sezónu doma v Poprade, ale stihol si odskočiť aj na päť zápasov do prvoligového Prešova.

Naopak, Tomáš Janči sa rozhodol pre menšiu zápasovú vyťaženosť kývnuť na ponuku Humenného. Vedenie tejto žiadosti vyhovelo a verí, že Tomáš sa na Vihorlate túto sezónu rozohrá a bude vo väčšej zápasovej permanencii. Hosťovanie znie do konca súťažného ročníka. Prajeme Tomášovi veľa úspechov a veríme, že sa vráti silnejší a pripravený ešte viac pomôcť „Eške“.

Vedenie klubu samozrejme situáciu rieši a hľadá náhradu namiesto Tomáša do obranných radov. Jedná s obrancom ktorý má skúsenosti z extraligy aj prvej ligy. Meno zatiaľ do dotiahnutia prestupu nebudeme zverejňovať.

Ďalší hráč ktorý možno počas sezóny oblečie aj iný dres ako Mikulášsky je Ivan Brezniak. Dohodol sa s MHK Ružomberok na striedavom štarte v ich drese. Ak tréner Spišák povolí štart Ivanovi počas víkendu, bude si môcť ísť zahrať aj k našim neďalekým susedom druhú ligu.

Veríme teda, že novým hráčom sa bude v našom drese bodovo dariť a „EŠKA“ si bude do tabuľky pripisovať len víťazstvá. 

EŠKA DO TOHO!!!