HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Extraliga dorastu - MHk 32 LM - MHC Martin, stav série na zápasy 2:2

EXTRALIGA DORASTU 

II. časť - kvalifikácia o Play - Off, družstvá 5. - 12. miesto

 

MHk 32 Liptovský Mikuláš - MHC Martin              1:4 (0:1, 1:3, 0:0)

Góly a asistencie MHk 32LM: 

13 VACULÍK Marek (18 HOŠALA Marián)

Bátory – Senko, Parobek, Vyparina, Gregor, Droppa, Hošala, - Rolný, Zahradník, Kalousek – Haluška, Uhliarik, Šereš, - Vaculík, Strečok, Mikuláš, - Frniak, Fekete

 

Martin Rolný

„Prvý domáci zápas sme hrali so súperom vyrovnaný hokej, kým neprišli nešťastné dva góly v našej presilovke v rozpätí 18 sekúnd. Snažili sme sa dostať do zápasu rýchlym gólom, ale inkasovali sme gól na 1:4 a potom sa hralo už veľmi ťažko. Súper dobre bránil modrú čiaru a ťažko sme sa dostávali k nim do pásma."

 

                         

Matej Mikuláš

„Držali sme vyrovnanú partiu, aj keď sme prehrávali 0:1 po prvej tretine. Podarilo sa nám vyrovnať a verili sme, že zápas dotiahneme do víťazného konca. Bohužiaľ v priebehu pár minút sme dostali 3 góly, paradoxne pri našich presilovkách, čo nás psychicky úplne položilo a zápas sa už len dohrával."

 

 

MHk 32 Liptovský Mikuláš - MHC Martin              5:2 (1:0, 1:0, 3:2)

Góly a asistencie MHk 32 LM: 

23 ROLNÝ Martin (12 GREGOR Matúš)

18 HOŠALA Marián (24 KALOUSEK Simon)

23 ROLNÝ Martin (19 UHLIARIK Richard)

28 ZAHRADNÍK Samuel

9 MIKULÁŠ Matej

Bátory – Senko, Parobek, Vyparina, Gregor, Droppa, Hošala, - Rolný, Uhliarik, Kalousek – Haluška, Vaculík, Šereš, - Zahradník, Strečok, Mikuláš, -  Plávka, Frniak, Fekete

Martin Rolný

„Do štvrtého zápasu sme išli s tým, že chceme vyhrať. Stav série bol 2:1 pre súpera. Mali sme takpovediac nôž na krku. Som veľmi rád, že sme tento zápas ubojovali a vyrovnali sme stav série na 2:2."

Matej Mikuláš

Plnili sme všetko, čo sme si v šatni pred zápasom povedali a odzrkadlilo sa to na výsledku. Po druhej tretine sme vyhrávali 2:0. V prostrednej časti hry sme hrali mnohokrát v oslabení, čo nás vyčerpalo. Do tretej tretiny sme nastúpili zle, aj preto sa Martinu podarilo vyrovnať. Zomkli sme sa, ako správna partia a dali sme 3 góly, z toho dva do prázdnej brány. Hralo s nami na konci aj šťastie, no napriek tomu si myslím, že sme si po našom výkone určite zaslúžili vyhrať."

Rozhodujúci piaty zápas odohrajú chlapci 01.03.2017 (streda) o 17:00 hod v Martine.