HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Dnes bez bodov.

pridané: 25.10.2016

Liptáci si dnes nedokázali poradiť s reprezentáciou do 20 rokov.

V prvej tretine diváci videli dva góly. V 14.minúte hostia premenili svoju druhú presilovú hru na otvárací gól stretnutia. Hecl bekhendom prekonal Nagyho v domácej bránke a mladíci prekvapujúco viedli.  Liptáci vyrovnali v 17.minúte, keď Sukeľ usmernil do Durného siete Uramovu strieľanú prihrávku. Po prvej tretine panoval vyrovnaný stav.

V druhej tretine sme videli iba jeden  gól. Bohužiaľ, v domácej sieti. V polovici zápasu, v 30.minúte, si domáci obranca nešťastne vrazil prudký puk, ktorý smeroval pred domácu bránku, korčuľou do siete. Domáci boli v tej chvíli v kŕči a nevedeli sa presadiť. Na skóre nezmenil nič ani Laco, ktorý v záverečnej minúte trafil brvno Durného bránky.

V tretej tretine sa domáci snažili otočiť stav stretnutia. Puky im ale odskakovali od hokejok a puk si nevedel nájsť cestu do bránky mladíkov. Nedokázali premeniť ani nariadené trestné strieľanie. Kriška blafákom neprekvapil v pohode chytajúceho Durného. Odchovanec Liptákov nepustil puk za svoj chrbát do poslednej sekundy stretnutia a mladí reprezentanti si pripísali tri body do tabuľky.

"EŠKA" sa najbližšie predstaví v piatok na ľade Nových Zámkov. V  nedeľu privíta v domácom prostredí trenčiansku Duklu.

 

Tipsport liga

MHK 32 Liptovský Mikuláš - HK Orange 20                          1:3 (1:1,0:1,0:1)

Góly: 17. Sukeľ (Uram, Kriška) – 14. Hecl (Murín, Sádecký) PP, 30. Trška (Váňa, Oško), 60. Hecl (Pätoprstý)

 

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Nagy – Mezovský, Šiška, Oravec, Makovský, Kadlubiak, Moravčík, Bobček, Kabáč – Ru. Huna, Ro. Huna, Ri. Huna, Kriška, Sukeľ, Uram – Faith, Piatka, Laco – Števuliak, Stümpel, Brezniak

HK Orange 20: Durný – Trška, Hain, Jendroľ, Košecký, Bždoch, Hedera, Medároš – Pataky, Sádecký, Hecl – Pätoprstý, Murín, Sloboda – Líška, Jaško, Vybíral – Váňa, Oško, Žiak

 

Rozhodca: Orolín, Kalina – Bogdaň, Gavalier

Diváci: 980