HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Ako strávili Vianoce a Silvestra niektorí naši hráči?

Hannu Kuru 

"Deň pred Vianocami sme odcestovali do poľského mesta Zakopané, kde za mnou pricestovala aj moja priateľka. Spolu s nami Vianoce strávili aj Julius Vahätälo s priateľkou a Micke Saari. V Zapkopanom sme strávili dve noci a snažili sme sa pripraviť spoločne tradičné fínske vianočné jedlá, akými sú šunka, ryby, rôzne šaláty a dobrý chlieb, ku ktorému patrí tradičná šunka a horčica. Julius mal aj mäsové guľky a krevety."

"Na Silvestra sme boli všetci fínski hráči a naše priateľky/manželky v Tatralandii. Potom sme išli na výbornú večeru do Steakhouse. Po večeri sme prišli do centra mesta a spoločne sme privítali Nový rok 2023."

Lukáš Handlovský

"Sviatkoval som doma v Banskej Bystrici v rodinnom kruhu. Keďže moja strana rodiny pochádza zo Záhoria, tak sme dali dokopy dva druhy tradícií. Na Štedrý deň začína naša večera oplátkami s medom, nasledujú opekance s makom a cesnakom. Potom príde na rad šošovicová polievka, kapustnica, losos s cesovinovým šalátom, kuracie rezne. Z každého jedla si dáme malú porciu, aby sme nepraskli :)." 

"Na Silvestra sme mali spoločný obed u svokry, ktorý bol podobný ako štedrovečerná večera. Mali sme šošovicovú polievku, kapustnicu, rybie filé s kašou a cestovinu na sladko aj slano. Silvestrovský večer sme strávili u rodinných priateľov v rodinnom dome."

Marek Hudec

"Vianoce boli tento rok pomerne expresné nakoľko sme mali 26-teho už ďalší zápas. Deň pred Vianocami som išiel domov do Trenčína, kde som strávil čas s mojou rodinou no a na Štedrý deň som cestoval za priateľkou neďaleko Kežmarku a Vianoce sme tak strávili spolu s jej rodinou. Boli to naše prvé spoločné Vianoce, takže boli pre nás špeciálne. Pred večerou sme sa spoločne pomodlili. Potom sme mali tradične najskôr plátky, nasledovala kapustnica a ryba so šalátom. Samozrejme bolo aj veľmi veľa napečené a o všetko sa postarala priateľka s jej maminou, takže zvládli to bravúrne za, čo im patrí veľká vďaka."

"Silvester som strávil spolu s priateľkou v pohodlí domova. Na Nový rok sme si spravili prechádzku na Hrebienok."

Martins Karsums

"Vianoce som strávil spolu so svojou manželkou, dcérou a synom tu v Liptovskom Mikuláši v Hilson Jasná - Garden resort, kde som ubytovaný. Deti boli nadšené a čakali na Santa Clausa a darčeky. Mali sme aj skvelú, tradičnú, lotyšskú večeru, ktorú pripravila moja manželka. Na Silvestra sme sa vybrali do poľského mesta Zakopané, poprechádzali sme sa po meste a pozreli sme si koncert, ktorý sa tam konal."