HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Po troch domácich stretnutiach nás čaká súboj na Spiši

Piatkový súboj s mužstvom z desiatej priečky začína o 18.00 hod na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi. Novovešťania majú odohratých 16 zápasov, o dva menej ako naše mužstvo. Zverenci trénera Miroslava Mosnára majú na konte 18 bodov za 5 vyhratých zápasov a tri prehry po predĺžení.

V uplynulom kole hrali vyrovnanú partiu s Duklou Trenčín kedy o víťazstve Trenčína 5:4 rozhodlo až predĺženie. Spišská Nová Ves počas reprezentačnej prestávky posilnila káder o dvadsaťpäťročného kanadského centra Dante Salitura a z tímu Bratislava Capitals zavítal na Spiš útočník David Levin. Zo Spiša sa sťahuje do Žiliny Marco Halama na výmenu za obrancu Michala Chatrnúcha. Štyria mladíci Olejník, Petrek, Džugan a Novák majú striedavé štarty v kluboch Tipos SHL.

Najproduktívnejším hráčom HK Spišská Nová Ves je obranca M.D.Petgrave, ktorý má na konte desať bodov za tri góly a sedem asistencií. Najlepším strelcom je O.I.Nieminen s piatimi gólmi. Našim najproduktívnejším hráčom zostáva naďalej Petr Obdržálek s 15 bodmi a najlepším strelcom je Martin Kriška so šiestimi gólmi.

Posledným tímom, nad ktorým sme dokázali naplno bodovať sú práve "Rysy". Pred našim domácim publikom sme vyhrali 3:1.