HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Juniorka zvíťazila nad Spišskou Novou Vsou po nájazdoch

V sobotu 25. septembra bolo na programe ďalšie kolo 1. ligy juniorov. Naši zverenci cestovali na stretnutie za rovesníkmi do Spišskej Novej Vsi, kde nakoniec zvíťazili 4:3 po samostatných nájazdoch.

HK Spišská Nová Ves - MHk 32 Liptovský Mikuláš 3:4 sn (2:0, 1:2, 0:1, 0:1)

Góly a asistencie MHk 32 Liptovský Mikuláš : 
31. Dvořák Daniel Josef (Droppa Sebastian, Brejčák Peter), 37. Kováčik Richard (Dvořák Daniel Josef, Brejčák Peter), 53. Kurovskyi Vsevolod (Šulík Nikodém, Kurovskyi Vladislav), 65. Kurovskyi Vsevolod (sn)

Tréner Ján Majdek

"Po slabšom začiatku stretnutia sme sa postupne zlepšovali a preberali iniciatívu. Vyplatilo sa nám, že sme neustále hrali aktívne. Bojovali sme a túžili po víťazstve aj za stavu 1:3 v tretej tretine. Aktívnou hrou až do konca zápasu sa nám podarilo vyrovnať. V predĺžení gól nepadol. V samostatných nájazdoch sme boli lepší a rozhodli sme o našom víťazstve. Treba pochváliť celé družstvo za bojovnosť a nasadenie počas celého zápasu."

Tobias Klimčák - brankár

"Zápas hodnotím pozitívne. Prvá tretina nebola úplne podarená, ale dokázali sme sa vrátiť do zápasu a výsledok v nájazdoch otočiť. To hlavne vďaka trénerovi, ktorý nás dokázal naštartovať."

Najbližší program:

2.10.2021 Mládež HC 46 Bardejov - MHk 32 Liptovský Mikuláš  14:00

3.10.2021  Mládež HC 46 Bardejov - MHk 32 Liptovský Mikuláš  11:00