HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Podpisujeme ďalších legionárov

pridané: 02.06.2021

Vedenie klubu sa na jednoročných kontraktoch dohodlo s obrancami Artursom Salijim, Alexandrom Shepelevom a stredným útočníkom Karlisom Ozolinsom.


Lotyšský obranca Arturs Salija je známy svojím ofenzívnym poňatím hry,  ktorý sa prezentuje kvalitnou rozohrávkou a prehľadom v hre. Pevne veríme, že aktívnou hrou bude podporovať aj našu útočnú činnosť a bude pre naše mužstvo prínosom, aký si sľubujeme od skúseného legionára, ktorý je stabilnou súčasťou lotyšskej reprezentácie.


Do mužstva prichádza odchovanec Traktoru Chelyabinsk, 23 ročný ruský obranca Alexander Shepelev. Tohto hráča si na základe gradujúcich výkonov, ktoré predvádzal v  SHL minulú sezónu vybrali naši tréneri. Je predpoklad, že jeho hokejový rast bude v našom klube stúpať a výrazne posilní defenzívu mužstva. 


Zmluvu sme podpísali aj s kreatívnym centrom Karlisom Ozolinsom, ktorý už krátko v našom mužstve pôsobil v sezóne 2019/2020. Ide o šikovného praváka, ktorý prešiel všetkými kategóriami v lotyšskej reprezentácii a veríme, že pri súčasne zloženom kádri naplno ukáže svoje ofenzívne schopnosti. 

Vo videách si môžete pozrieť pozdrav od samotných hráčov. 
Chalani vitajte v Liptovskom Mikuláši.