HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Spojili sme sa pre dobrú vec

pridané: 10.12.2019

Vianočné dresy poputujú do dražby s výťažkom pre Prešovčanov.

Podať pomocnú ruku Prešovčanom, ktorých zasiahol tragický výbuch plynu na Mukačevskej ulici 6. decembra, sme sa rozhodli aj my, klub MHK 32 Liptovský Mikuláš. Posledné dva domáce zápasy v tomto kalendárnom roku po decembrovej reprezentačnej prestávke odohráme v špeciálnej edícii vianočných dresov, ktoré následne poputujú do dražby. Všetky financie, ktoré sa predajom dresov získajú, poputujú na dobrú vec.

„Keď mi v hlave skrsla myšlienka špeciálnej edície vianočných dresov, hľadali sme organizáciu, či ľudí, ktorých by sme mohli podporiť po následnom vydražený dresov. Tragické udalosti posledných dní však tomu dali smer, kde by tie peniaze mali putovať. Aj nás zasiahla obrovská tragédia, ktorá sa stala v Prešove na Mikuláša. Preto sme sa rozhodli, že peniaze z dražby pošleme na transparentný účet mesta Prešov. Túto myšlienku som predostrel hráčom v kabíne a boli z toho nadšení. Verím, že charitatívny podtón tejto akcie ich vyburcuje počas týchto zápasov k ešte lepším výkonom na hranici svojich možností. Rovnako tak túto myšlienku privítal aj pán primátor , ktorý sa tomuto nášmu kroku potešil. Ja verím, že sa do tejto aukcie zapojí čo najviac našich fanúšikov a spojí sa tak celá hokejová komunita na Liptove, aby sme vyzbierali pre občanov postihnutej bytovky čo najväčšiu sumu peňazí. Aspoň takouto maličkosťou chceme zmierniť utrpenie, ktoré ľudia zasiahnutí touto katastrofou prežívajú,“ priblížil generálny manažér klubu Milan Čanky.

Veľká vďaka patrí firme 3b , ktorá je našim partnerom a navrhla aj vyrobila túto špeciálnu sadu dresov. Firma 3b sídli práve v Prešove , zamestnáva tamojších ľudí a tak sa táto tragédia dotkla osobne aj ich.

„Zabudnúť nesmieme ani na darcov, resp. sponzorov. Naša myšlienka ich hneď oslovila a neváhali ju podporiť. Aj touto cestou ďakujem firmám Slovtan s.r.o, Dollis s.r.o. a B.F. – stavby s.r.o. Ďalej chcem poďakovať všetkým spolupracovníkom, ktorí sa podieľali na tejto benefičnej akcii. Menovite spomeniem Martina Borsíka - marketingového manažéra MHK 32, ktorý našiel finančné krytie a dolaďoval všetky náležitosti pre úspešnú realizáciu akcie. Spomeniem aj Tomáša Paprčku, ktorý technicky a mediálne zastrešil akciu.“ Doplnil generálny manažér Milan Čanky.

Naši Mikulášski hokejisti odohrajú vo vianočných dresoch zápasy 20. decembra proti Novým Zámkom a 26. decembra proti Trenčínu. Následne v piatok, 27. decembra od 8.00 hod. začne elektronická dražba, ktorá skončí 8. januára 2020 o polnoci. „Dresy odovzdáme majiteľom po vyhodnotení aukcie priamo počas domáceho zápasu proti Slovanu Bratislava, ktorý sa uskutoční pred televíznymi kamerami 10. januára.

Dražba každého dresu sa začne na 35 eurách. Svoje ponuky môžu fanúšikovia posielať od 27. decembra 8.00 hod. do 8. januára 23.59 hod. na emailovú adresu: drazbadresov@mhk32lm.sk.

Do ponuky bude potrebné napísať meno, priezvisko, telefónne číslo a  ponúkanú sumu. Na našej webovej stránke mhk32lm.sk bude sekcia, kde si budú môcť fanúšikovia on-line pozrieť a skontrolovať, aká suma je práve najvyššie ponúkaná za ktorýkoľvek dres. Ak budú mať záujem podporiť dobrú vec, môžu sumu navýšiť a získať originálny hraný dres s podpisom hráča.

Všetci v klube veríme, že za pomoci našich fanúšikov vyzbierame čo najvyššiu sumu, ktorá poputuje na pomoc obetiam prešovskej tragédie.

Mikuláš DO TOHO!!!