HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Farby MHK 32 v Reprezentácii

pridané: 05.12.2019

Dvaja naši chlapci sa dostali do Reprezentačného výberu.

V nominácii Olympijského tímu Slovenska na prípravný zápas proti slovenskej hokejovej reprezentácii do 20 rokov, ktorý sa odohrá v piatok, 13. decembra v Žiline, figurujú aj dvaja naši hráči.

Pozvánku si  svojimi výkonmi vypýtali Jakub Sukeľ a Michal Roman.

Počas decembrového asociačného termínu sa okrem reprezentačného A-tímu, ktorý čaká účinkovanie na Švajčiarskom pohári, predstaví v zápasovom dianí aj slovenský Olympijský tím. Prečo sa tak udialo nám ozrejmil Miroslav Šatan, ktorý vytvorenie olympijského tímu počas Decembrovej reprezentačnej prestávky okomentoval nasledovne.

„Naša reprezentácia do 20 rokov mala v príprave absolvovať dva prípravné zápasy, ale keďže trénerský štáb požadoval vyšší počet, rozhodli sme sa vytvoriť olympijský tím do 23 rokov. Verím, že chlapci otestujú našu dvadsiatku a odohrajú proti nej v Žiline dobrý zápas. Dúfam, že aj tento duel dopomôže trénerom k výberu mužstva na šampionát v Česku.“

Držíme našim chlapcom v najcennejšom drese palce.

Mikuláš DO TOHO!!!

 

Nominácia Olympískeho výberu na zraz do Žiliny (13.12.2019):

Brankári

Matej Gajan (Bratislava Capitals/HC'05 B. Bystrica), Stanislav Škorvánek (HC Košice)

Obrancovia

Jakub Cibák (HC Košice/HK Spišská Nová Ves), Samuel Hain, Andrej Hatala (obaja HC Nové Zámky), Patrik Maier (HKM Zvolen), Félix Petrinec (Bratislava Capitals/HC'05 B. Bystrica), Erik Rajnoha (HK Dukla Trenčín), Michal Roman (MHK 32 Liptovský Mikuláš), Adrián Sloboda (HK Nitra)

Útočníci

Radovan Bondra, Šimon Petráš, Roman Žitný (všetci HC Slovan Bratislava), Miloš Fafrák, Alex Tamáši (obaja HC'05 Banská Bystrica), Daniil Fominych (HK Nitra), Marek Hecl, Boris Sádecký (obaja HK Dukla Trenčín), Patrik Hrehorčák (HC Oceláři Třinec, ČR), Miloš Kelemen (HKM Zvolen), Juraj Milý (HC Košice), Jakub Sukeľ (MHK 32 Liptovský Mikuláš)

 

Realizačný tím

Generálny manažér - Žigmund Pálffy

Manažér - Martin Groma

Hlavný tréner - Peter Oremus

Asistent trénera - Andrej Kmeč

Masér - František Olah