HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Pred zápasom 22. kola

pridané: 17.11.2019

V rámci 22. kola privítame v „Kôlničke“ Detvu.

Dnes pricestujú do našej „Kôlničky“ holopupkári z pod Poľany, Detvanci. Obidve mužstvá v piatkových zápasoch uspeli. Detva vyhrala po nájazdoch na ľade Miškovca a naši chlapci sa tešili z troch bodov v Podtatranskom derby na ľade v Poprade. Forma sa prikláňa mierne na našu stranu, keď z posledných piatich zápasoch sme získali 8 bodov. Náš súper z Detvy za to isté obdobie nazbieral body štyri. Veríme, že dnes dokážeme prvýkrát v sezóne vyhrať dva zápasy v rade. Dnešné víťazstvo by nás priblížili práve k Detve , ktorá sa nachádza momentálne na 10. mieste v tabuľke, na rozdiel dvoch bodov.   

Veríme, že nás prídete podporiť, v tento sviatočný deň, priamo do „Kôlničky“ a povzbudiť chlapcov v čo najhojnejšom počte v dnešnom neľahkom boji. Vytvorme našich chlapcom prajnú atmosféru na našom štadióne.

Mikuláš DO TOHO!!!

 

Dnes nastúpime v nasledovnej zostave:

Romančík (Zalivin) – Droppa, Petran, Kriška, Piatka, Sukeľ – Kurali, Nemec, Lunter, Oško, Vybíral – Roman, Mezovský, Nechaj, Uhrík, Michalík – Smutný, Stehlík, Huna Ri., Huna Ro., Huna Ru.

Tréneri dnes dali dôveru identickej zostave, ako tomu bolo v zápase s Popradom. Zranenie vyradilo z hry Rada Macíka a Andreja Lištiaka. Jakub Burzík si plní povinnosti v materskom Martine, nakoľko v našom drese nemá potrebné zápasové vyťaženie. Mimo zostavu sa ocitli Dlugoš, Kalousek a Haluška.

Mikuláš DO TOHO!!!

 

 

Tomáš Paprčka