HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Definitívne ostáva

pridané: 29.08.2019

Jeden z hráčov, ktorí boli u nás na skúške, si vybojoval zmluvu.

Svojimi výkonmi v tréningoch, ale hlavne v prípravných zápasoch, si dokázal vybojovať zmluvu na novú sezónu obranca

Jakub Burzík

Jakub tak definitívne ostáva v našom drese. Jakub má 22 rokov. Je odchovancom Martina, odkiaľ aj pochádza. Mužský hokej okúsil prvýkrát v sezóne 2016/2017, kedy bol súčasťou reprezentačného projektu do 20 rokov, ktorý tradične pôsobil v Extralige a aj v prvej lige. Po skončení projektu sa vrátil do materského Martina, kde dohral sezónu vo vtedajšom „B“ mužstve v druhej najvyššej súťaži. Ďalší ročník strávil, už ako pevná súčasť zostavy, v Trnave. Tam sa presunul po tom, ako „skrachoval“ jeho domáci tím z Martina, a musel začínať až v tretej lige.

Uplynulú sezónu už strávil opäť doma, v Martine, ktorý pôsobil ako nováčik v našej druhej najvyššej súťaži. V 44 zápasoch si pripísal 21 bodov, za 3 góly a 18 asistencií. V tabuľke „pravdy“ si vyslúžil 32 kladných bodov. V paly off pridal 10 zápasov, bez bodového zisku.

„Jakub je pracovitý, mladý hráč. Svojim prístupom a výkonmi v zápasoch nás presvedčil, že si zaslúži šancu zostať v našom kolektíve. Verím, že v sezóne bude pokračovať v nastolenom trende.“ – Anton Tomko.

Jakub momentálne laboruje s menším zranením, v pondelok sa ale vráti späť do tréningového procesu.

 

Jakub, vitaj na Liptove. Vitaj v MHK 32.

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

 

Tomáš Paprčka