HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Pred zápasom s Miškovcom

pridané: 13.02.2019

V rámci 50.kola sa predstavíme doma, v „Kôlničke“, proti Miškovcu

Dnes nás čaká po reprezentačnej prestávke konečne prvý zápas. Predstavíme sa proti maďarskému nováčikovi z Miškovca. Ten síce nezačal sezónu najlepšie, avšak po tom, čo sa rozkukal ako to tu u nás chodí, začal zbierať body. Momentálne sa nachádza na siedmom mieste a atakuje prvú šestku, ktorá by mu zaručila automatickú účasť v play off.

Počas druhej prestávku prebehne súťaž v streľbe na bránku. Po úvodnej tretine vám jeden z hráčov hodí do hľadiska tri loptičky. Tí z Vás, ktorým sa ich podarí chytiť, príďte po druhej tretine k boxu časomeračov. 

Sponzormi dnešnej súťaže su ELBE Hockey a Reštaurácia Maríno RGB. 

Po reprezentačnej prestávke sa naši chlapci dali zdravotne do poriadku. Zápal priedušiek síce stále trápi Maroša Piatku a dlhodobo sú zranení Martin Kriška a Peter Horváth, ale do zostavy sa vrátili Tomáš Nádašdi, Radko Suchý aj Riško Huna, a tak sme v podstate v plnej sile. S „Áčkom“ trénujú aj juniori Droppa, Parobek, Čenka, a Záhradník.

Michal Uhrík: „Som rád, že sme sa počas prestávky dali zdravotne dokopy. Na zápas sa už tešíme, predsa len, tréner Tomko nám naordinoval v prvom týždni okrem voľna aj tréningy zamerané na kondíciu. Všetci v šatni veríme, že tento zápas dovedieme do víťazného konca a konečne uspejeme na domácom ľade, a aspon troška sa rehabilitujeme a ospravedlníme fanúšikom za dva nevydarené zápasy. Hlavne za ten zápas s Nitrou. Divákom chcem ešte odkázať, že urobíme všetko preto, aby sme dnes vyhrali.“

Všetci teda veríme, že sa naplnia Miškove slová a dnes si spoločne z hráčmi zatancujeme po zápase víťazný tanec.

 „EŠKA“ DO TOHO!!!

 

 

Tomáš Paprčka