Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Prehra v Trenčíne.

pridané: 19.01.2019

V rámci 47.kola sme zavítali do Trenčína.

„EŠKA“ vstúpila do zápasu aktívne. Už v úvodnej minúte Róbert Huna skryl strelu za brániacich hráčov a vystrašil Valenta. Pomohla nám aj prvá presilová hra. Viac ako minútu sme držali Trenčanov vo vlastnom obrannom pásme. V 6.minúte mal gól na hokejke Radivojevič. V presilovej hre prijal prihrávku od Sojčíka, no puk dobre netrafil. O chvíľu neskôr bol na konci neúspešnej akcie Varga. Po tomto momente sa hokejové umenie z ľadu vytratilo a až do záveru prvej tretiny hráči iba korčuľovali od bránky k bránke.

Ani úvod druhej tretiny neprinášal gólové momenty. Až v 26.minúte sa Trenčínu vyplatil dôraz. Švecova strela zblízka vypadla Hollému a dobiehajúci Mikula ju poslal do siete. Domáci hokejisti chceli v eufórii pridať i druhý gól. Strelám Sádeckého a Rýgla však chýbala presnosť. O tri minúty bolo vyrovnané. Valent vyrazil puk pred Urama, ktorý mal dostatok času a priestoru na to, aby ho poslal pod hornú žŕdku. Dukla sa snažila čo najrýchlejšie vrátiť vedenie na svoje hokejky a aj sa jej to podarilo. V 31.minúte Radivojevičovu strelu nechytateľne tečoval Ölvecký. V 35.minúte sa opäť presadila prvá trenčianska formácia. V neprehľadnej situácii dotlačil puk za čiaru Sojčík. Gólostroj Dukly pokračoval už o tri minúty. Nikým neatakovaný Ölvecký vystrelil na lapačku Hollého a puk sa zatrepotal v sieti.

V tretej tretine sme potrebovali strieľať góly, no bližšie k nim mal domáci tím. V 44.minúte Sádecký neprekonal Hollého forhendovým zakončením a následne mu nevyšiel teč Cebákovej strely. Akékoľvek naše nádeje na body zmrazili domáci šesť minút pred koncom. Bartovič priťukol Cebákovi a ten z voleja prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. V 57.minúte skóre uzavrel Ölvecký, ktorý zaznamenal hetrik.

V Nedeľu na Spiši privítame Banskú Bystricu.

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

Tipsport liga

47.kolo

Dukla Trenčín – MHK 32 Liptovský Mikuláš                      6:1 (0:0, 4:1, 2:0)

Góly: 26. O. Mikula (J. Švec, D. Hudec), 31. Ölvecký (Radivojevič, Rýgl), 35. Sojčík (Frühauf, Ölvecký), 38. Ölvecký (Sojčík), 54. Cebák (Bartovič, M. Hecl), 57. Ölvecký (Sojčík, Radivojevič) - 29. Uram (M. Bača, A. Tamáši)

 

Strely: 30:22

Tresty: 6:4

Presilovky: 0:0

Oslabenia: 0:0

 

Trenčín: M. Valent - Starosta, Rýgl, Frühauf, Cebák, L. Bohunický, Gula, T. Bokroš - Sojčík, Ölvecký, Radivojevič - M. Hecl, Sádecký, Bartovič - O. Mikula, Dlouhý, T. Varga - Obuchov, J. Švec, D. Hudec - J. Pardavý ml.

Liptovský Mikuláš: Hollý - J. Nemec, Kurali, M. Bača, Nádašdi, R. Suchý, Fereta, Mezovský, Lenďák - Róbert Huna, Richard Huna, Kriška - R. Varga, A. Tamáši, Uram - P. Števuliak, Oško, J. Sukeľ - Žiak, Uhrík, Nechaj

 

Rozhodovali: Baluška, Juhász (Maď.) - Gegáň, Pálkövi (Maď.)

Divákov: 2469

 

 

Tomáš Paprčka