HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Prehra v Trenčíne.

pridané: 19.01.2019

V rámci 47.kola sme zavítali do Trenčína.

„EŠKA“ vstúpila do zápasu aktívne. Už v úvodnej minúte Róbert Huna skryl strelu za brániacich hráčov a vystrašil Valenta. Pomohla nám aj prvá presilová hra. Viac ako minútu sme držali Trenčanov vo vlastnom obrannom pásme. V 6.minúte mal gól na hokejke Radivojevič. V presilovej hre prijal prihrávku od Sojčíka, no puk dobre netrafil. O chvíľu neskôr bol na konci neúspešnej akcie Varga. Po tomto momente sa hokejové umenie z ľadu vytratilo a až do záveru prvej tretiny hráči iba korčuľovali od bránky k bránke.

Ani úvod druhej tretiny neprinášal gólové momenty. Až v 26.minúte sa Trenčínu vyplatil dôraz. Švecova strela zblízka vypadla Hollému a dobiehajúci Mikula ju poslal do siete. Domáci hokejisti chceli v eufórii pridať i druhý gól. Strelám Sádeckého a Rýgla však chýbala presnosť. O tri minúty bolo vyrovnané. Valent vyrazil puk pred Urama, ktorý mal dostatok času a priestoru na to, aby ho poslal pod hornú žŕdku. Dukla sa snažila čo najrýchlejšie vrátiť vedenie na svoje hokejky a aj sa jej to podarilo. V 31.minúte Radivojevičovu strelu nechytateľne tečoval Ölvecký. V 35.minúte sa opäť presadila prvá trenčianska formácia. V neprehľadnej situácii dotlačil puk za čiaru Sojčík. Gólostroj Dukly pokračoval už o tri minúty. Nikým neatakovaný Ölvecký vystrelil na lapačku Hollého a puk sa zatrepotal v sieti.

V tretej tretine sme potrebovali strieľať góly, no bližšie k nim mal domáci tím. V 44.minúte Sádecký neprekonal Hollého forhendovým zakončením a následne mu nevyšiel teč Cebákovej strely. Akékoľvek naše nádeje na body zmrazili domáci šesť minút pred koncom. Bartovič priťukol Cebákovi a ten z voleja prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. V 57.minúte skóre uzavrel Ölvecký, ktorý zaznamenal hetrik.

V Nedeľu na Spiši privítame Banskú Bystricu.

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

Tipsport liga

47.kolo

Dukla Trenčín – MHK 32 Liptovský Mikuláš                      6:1 (0:0, 4:1, 2:0)

Góly: 26. O. Mikula (J. Švec, D. Hudec), 31. Ölvecký (Radivojevič, Rýgl), 35. Sojčík (Frühauf, Ölvecký), 38. Ölvecký (Sojčík), 54. Cebák (Bartovič, M. Hecl), 57. Ölvecký (Sojčík, Radivojevič) - 29. Uram (M. Bača, A. Tamáši)

 

Strely: 30:22

Tresty: 6:4

Presilovky: 0:0

Oslabenia: 0:0

 

Trenčín: M. Valent - Starosta, Rýgl, Frühauf, Cebák, L. Bohunický, Gula, T. Bokroš - Sojčík, Ölvecký, Radivojevič - M. Hecl, Sádecký, Bartovič - O. Mikula, Dlouhý, T. Varga - Obuchov, J. Švec, D. Hudec - J. Pardavý ml.

Liptovský Mikuláš: Hollý - J. Nemec, Kurali, M. Bača, Nádašdi, R. Suchý, Fereta, Mezovský, Lenďák - Róbert Huna, Richard Huna, Kriška - R. Varga, A. Tamáši, Uram - P. Števuliak, Oško, J. Sukeľ - Žiak, Uhrík, Nechaj

 

Rozhodovali: Baluška, Juhász (Maď.) - Gegáň, Pálkövi (Maď.)

Divákov: 2469

 

 

Tomáš Paprčka