HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Decembrové novinky

pridané: 23.11.2015

Máme tu ďalšiu vlnu noviniek z kuchyne MHK 32.

Začneme tou najpodstatnejšou novinkou pre našich fanúšikov. V decembri sa úvodné buly domácich zápasov „EŠKY“ posúva na 17:30. Pristúpili sme k tomuto kroku pre fanúšikov, aby mali viac priestoru na presun na zimný štadión po práci. Veríme, že tento krok priláka viac fanúšikov na zimný štadión. Už ich nemusí odrádzať fakt, že nestihnú úvodné buly.

Druhá správa resp. novinka sa opäť týka domáceho zápasu. Vymenili sme si miesto konania zápasu s Považskou Bystricou, ktorý sa mal konať 4.12. na ľade na Považí. Tento zápas odohráme doma. Rovnako je to krok pre fanúšikov, nakoľko už každý z nás určite zaregistroval, že od 3. – 5.12. sa uskutoční Mikulášsky jarmok. Budúci týždeň teda absolvujeme na domácom ľade hneď dva zápasy. V stredu 2.12. o 17:30 proti Michalovciam a v piatok 4.12. o 17:30 proti Považskej Bystrici.

Novinku máme aj na poli marketingovej spolupráce. Od najbližšieho zápasu už lístok z hokeja, ktorý dostanete v pokladni na zimnom štadióne, si treba uschovať. Na základe preukázania sa takýmto lístkom, si kedykoľvek môžete do konca hokejovej sezóny zakúpiť stredné McMenu z ponuky siete rýchleho občerstvenia McDonald´s za 3,30,-€. V rámci Stredného McMenu si môžete vybrať – McChicken, 6 ks Nuggets, Royal, Big Mac, Mc Fish + stredný sýtený nápoj 0,4 l + stredné hranolky. 2015/2016

Zo šatne máme bohužiaľ nepríjemnejšie správy. Ondrej Burzala si kvôli zlomenine ruky nezahrá približne tri týždne. O osude Ivana Oška, ktorý dostal v súboji s reprezentačnou 20tkou trest v hre a bol mu odobratý registračný preukaz, sa na disciplinárnej komisii ešte nerozhodlo.