HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Bez bodu proti Zámkom

pridané: 07.12.2018

Nepodarilo sa nám ani na tretíkrát poraziť Nové Zámky.

Do zápasu sme vstúpili aktívne a bolo vidno lepší pohyb našich chlapcov, ktorí robili problémy súperovým hráčom pri rozohrávke. Z tejto našej aktivity pramenili aj šance, bohužiaľ žiadna neskončila otváracím gólom. Gól sme nestrelili ani v v presilovke v 7. respektíve v 16.minúte a tak sa do šatní odchádzalo bez gólov.

 

Druhá tretina priniesla studenú sprchu pre našich chlapcov už po pár sekundách od úvodného buly. Úvodný gól zápasu strelil hosťujúci Urban a poslal Nové Zámky do vedenia o jeden gól. V 24.minúte sme sa museli brániť oslabovej hre, naši ju ale zvládli a tak sme mohli pokračovať v snahe za vyrovnaním. Napriek šanciam na jednej či druhej strane sme ale viac gólov nevideli, a tak po dvoch tretinách bol stav pozitívnejší pre hostí.

 

Tretia tretina bola rozháraná vďaka vylúčeniam na jednej či druhej strane. Hostia sa bohužiaľ dokázali v 45.minúte po Nejezchlebovom góle druhýkrát presadiť a naši museli dobiehať dvojgólové manko. Naši chlapci sa aktívne snažili vyrovnať, šance ale odchádzali do stratena. Až prišla 54.minúta a skrátená presilovka našich. Do prečíslenia sa dostali Žiak s Robom Hunom a druhý menovaný nakoniec, na viackrát prekonal Košarišťana. To bola najväčšia prekážka v tomto zápase. Bohužial, aj napriek záverečnej power play sme už stav vyrovnať nedokázali a pripísali sme si ďalšiu prehru. Opäť veľmi tesnú, o jeden gól.

 

V nedeľu nás čaká posledný zápas pred druhov reprezentačnou prestávkou. Opäť sa predstavíme v Žiline, tentoraz ako hosťujúci celok proti domácim Vlkom.

 

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

 

Tipsport liga

30.kolo

MHK 32 Liptovský Mikuláš – MHC Nové Zámky 1:2 (0:0,0:1,1:1)

Góly: 54. Huna Ro. (Kurali, Kriška) PP – 21. Urban (Kudla), 45. Nejezchleb (Jakubek)

 

Tresty: 3:4

Presilovky: 1:0

Oslabenia: 0:0

 

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Hollý) – Mezovský, Kurali, Baca, Nádašdi, Suchý, Němec, Fereta, Lenďák – Huna Rich., Huna Ro., Kriška, Sukeľ, Oško, Uram, Lištiak, Števuliak, Vybiral, Uhrík, Žiak

 

HC Mikron Nové Zámky: Košarišťan (Glosar) – Dundáček, Andersons, Zatko, Dudas, Novák, Ordzovenský, Hatala, Henderson – Štrauch, Urban, Kudla, Jurík, Zbořil, Rogon, Nejezchleb, Fábry, Jakúbek, Slavík, Ondrusek, Buc

 

 

Tomáš Paprčka