Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Bez bodu proti Zámkom

pridané: 07.12.2018

Nepodarilo sa nám ani na tretíkrát poraziť Nové Zámky.

Do zápasu sme vstúpili aktívne a bolo vidno lepší pohyb našich chlapcov, ktorí robili problémy súperovým hráčom pri rozohrávke. Z tejto našej aktivity pramenili aj šance, bohužiaľ žiadna neskončila otváracím gólom. Gól sme nestrelili ani v v presilovke v 7. respektíve v 16.minúte a tak sa do šatní odchádzalo bez gólov.

 

Druhá tretina priniesla studenú sprchu pre našich chlapcov už po pár sekundách od úvodného buly. Úvodný gól zápasu strelil hosťujúci Urban a poslal Nové Zámky do vedenia o jeden gól. V 24.minúte sme sa museli brániť oslabovej hre, naši ju ale zvládli a tak sme mohli pokračovať v snahe za vyrovnaním. Napriek šanciam na jednej či druhej strane sme ale viac gólov nevideli, a tak po dvoch tretinách bol stav pozitívnejší pre hostí.

 

Tretia tretina bola rozháraná vďaka vylúčeniam na jednej či druhej strane. Hostia sa bohužiaľ dokázali v 45.minúte po Nejezchlebovom góle druhýkrát presadiť a naši museli dobiehať dvojgólové manko. Naši chlapci sa aktívne snažili vyrovnať, šance ale odchádzali do stratena. Až prišla 54.minúta a skrátená presilovka našich. Do prečíslenia sa dostali Žiak s Robom Hunom a druhý menovaný nakoniec, na viackrát prekonal Košarišťana. To bola najväčšia prekážka v tomto zápase. Bohužial, aj napriek záverečnej power play sme už stav vyrovnať nedokázali a pripísali sme si ďalšiu prehru. Opäť veľmi tesnú, o jeden gól.

 

V nedeľu nás čaká posledný zápas pred druhov reprezentačnou prestávkou. Opäť sa predstavíme v Žiline, tentoraz ako hosťujúci celok proti domácim Vlkom.

 

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

 

Tipsport liga

30.kolo

MHK 32 Liptovský Mikuláš – MHC Nové Zámky 1:2 (0:0,0:1,1:1)

Góly: 54. Huna Ro. (Kurali, Kriška) PP – 21. Urban (Kudla), 45. Nejezchleb (Jakubek)

 

Tresty: 3:4

Presilovky: 1:0

Oslabenia: 0:0

 

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Hollý) – Mezovský, Kurali, Baca, Nádašdi, Suchý, Němec, Fereta, Lenďák – Huna Rich., Huna Ro., Kriška, Sukeľ, Oško, Uram, Lištiak, Števuliak, Vybiral, Uhrík, Žiak

 

HC Mikron Nové Zámky: Košarišťan (Glosar) – Dundáček, Andersons, Zatko, Dudas, Novák, Ordzovenský, Hatala, Henderson – Štrauch, Urban, Kudla, Jurík, Zbořil, Rogon, Nejezchleb, Fábry, Jakúbek, Slavík, Ondrusek, Buc

 

 

Tomáš Paprčka