Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Víťazný zápas s Budapešťou

pridané: 27.10.2018

V rámci 16.kola sme privítal na Spiši MAC Budapešť.

OD začiatku zápasu sme mali lepší pohyb a viac sme sa tlačili do zakončenia. Odmena prišla v  12.minúte, keď sa po vhadzovaní dostal k puku Nemec a od modrej čiary otvoril skóre. O minútu neskôr mohol zvýšiť v úniku Sukeľ, ale neuspel. V 16.minúte sme viedli už o dva góly.  Nechaj potiaholpuk do pásma po ľavej strane, natlačil sa pred bránkku a bekhendom strelil svoj prvý ligový gól. To bolo v prvej tretine všetko.

Úvod druhého dejstva patril hosťujúcim hráčom aj vďaka dvom presilovkám. Vôbec sa im však nedarilo a Kislitsyn bol takmer bez práce. Naopak, „EŠKA“ mohla pridať tretí gól v početnej výhode v polovici zápasu, ale Piatkovi blafák pred bránkou nevyšiel. Krátko na to sa už ale presadili aj hostia. Langkow ušiel obrane Liptákov a samostatný nájazd premenil na kontaktný gól. V ďalších minútach to na ľade dosť iskrilo a traja hráči dostali osobné tresty. Zaujal Mezovského pästný súboj s jedným z hosťujúcich hráčov. Góly už ale nepadali a tak sme viedli najtesnejším rozdielom.

Do tretej časti vstúpil lepšie nováčik. V 46.minúte mali hostia ideálnu šancu na otočenie zápasu pri štvorminútovej presilovke, dokázali sa usadiť v pásme, no šance si nevypracovali a so strelami z diaľky si Kislitsyn bez väčších problémov poradil. V 54.minúte sme definitívne tozhodli o osude stretnutia. Fereta hneď po buly od modrej čiary prestrelil všetko pred sebou. Skóre zápasu uzavrel v 58.minpte rutinérsky z trestného strieľania Uram.

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

Tipsport liga

16.kolo

MHK 32 Liptovský Mikuláš – MAC Budapešť                   4:1 (2:0,0:1,2:0)

Góly: 12. Nemec (Uhrík), 16. Nechaj (Huna Rich.), 54. Fereta (Sukeľ), 58. Uram – 31. Langkow

 

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Hollý) – Nádašdi, Mezovský, Horváth, Fereta, Kurali, Suchý, Nemec, Bača – Nechaj, Huna Rich., Huna Rób. – Uram, Oško, Sukeľ – Heikkilä, Tamáši, Piatka – Lištiak, Uhrík, Žiak

MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Pozsgai, Macaulay, Burt, Garát, Vokla, Dudás – Orban, Langkow, Bodó – Klempa, Brown, Dansereau – Odnoga, Terbócs, Szabad – Majoross, Kreisz, Szigeti

 

Rozhodcovia: Jonák, Kalina – Durmis, Kacej