HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Spišská nám nepraje.

pridané: 03.10.2018

Druhý „domáci“ zápas sme odohrali proti Novým Zámkom.

EŠKA“ vo svojom prechodnom prostredí v Spišskej Novej Vsi, začala aktívne. Brankár Košarišťan, ktorý ešte minulú sezónu obliekal náš dres, už po pár sekundách zlikvidoval strelu Sukeľa. Na opačnej strane mal dobrú šancu Juríík no proti bol Kislitsyn. V 12.minúte to skúšal individuálne Uram, lenže jeho zakončenie tesne minulo novozámockú bránku. V záverečnej päťminútovke mali naši chlapci šancu otvoriť skóre v presilovke o dvoch hráčov, no Nové Zámky nášmu tlaku odolali.

Dobré príležitosti na úvodný gól sme mali aj na začiatku druhého dejstva. V 24.minúte pohrozil Rišo Huna, následne skončilo zakončenie Jakuba Sukeľa na žrdi Košarišťanovej brány. Zatiaľ čo my sme svoje šance nevyužili, hostia aj z minima dokázali skórovať. V 31.minúte sa počas presilovky dostal do zakončenia Zbořil, ktorý na dvakrát prekonal nášho brankára. V závere druhej tretiny mohli naši chlapci vyrovnať, lenže Košariťan vytiahol proti Kriškovi skvelý zákrok.

V tretej tretine sme opäť herne dominovali, no nevedeli sme sa presadiť v koncovke. Hostí držal nad vodou brankár Košarišťan. V 47.minúte mohol vyrovnať Uram, ktorý ale z ťažšieho uhla nedokázal trafiť poloprázdnu bránku hostí. Trápenie „EŠKY“ už iba podčiarkla druhá nevyužitá presilovka 5 na 3. V závere zápasu sa zverencom nášho trénera Antona Tomka nepodarilo vyrovnať a Nové Zámky si tak zo Spiša odviezli tri body po najtesnejšom víťazstve rozdielom 1:0.

V rýchlom slede pokračujeme ďalej. V piatok cestujeme do Žiliny a v nedeľu sa predstavíme v Poprade.

EŠKA“ DO TOHO!!!


 

Tipsport liga

8.kolo

MHK 32 Liptovský Mikuláš – MHC Mikron Nové Zámky 0:1 (0:0, 0:1, 0:0)

Gól: 31. Zbořil (Zaťko) PP

 

Strely: 31:23 (10:12,5:6,16:5)

Tresty: 7:9

Presilovky: 0:1

Oslabenia: 0:0


 

Liptovský Mikuláš: Kislitsyn – Mezovský, Nádašdi, Kurali, Suchý, Nemec, Korím, Bača, Fereta – Kriška, Huna Rich., Huna Rób. – Heikkilä, Uhrík, Baranov – Uram, Lichanec, Sukeľ – Števuliak, Piatka, Oško

Nové Zámky: Košarišťan – Kudla, Andersons, Zaťko, Hain, Novák, Ordzovenský, Hatala, Ondrušek – Štrauch, Hruška, Nejezchleb – Jurík, Zbořil, Ručkay – Rogoň, Šimun, Bajtek – Videlka, Fábry, Jakúbek


 

Rozhodovali: Orolin, Soós – Stanzel, Soltész