Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Prehra s nováčikom. + Video

pridané: 28.09.2018

Prvý zápas sezóny, v ktorom sme boli v pozícii domáceho celku, nám nevyšiel podľa predstáv.

Na zápas proti Miškolcu, ktorý sa odohral na ľade spišskonovoveského zimného štadióna, nebudeme spomínať v dobrom. Už po pár sekundách od začiatku zápasu mal dobrú šancu Pance, ktorý ale nedokázal dostať puk do poloprázdnej Kislitsynovej brány. Maďarský tím pokračoval v útočnej aktivite, no Galanisz a ani Ritó nedokázali prekonať Kislitsyna. V závere prvej časti mal otvárací gól na hokejke Harrison, ten ale z blízkosti poslal puk iba do žrde.

V úvode druhej tretiny mohli prekvapiť naši chlapci. Richard Huna sa po chybe hosťujúcej obrany dostal do úniku, lenže Adroján skvelým zákrokom udržal bezgólový stav. Mikulášania v nasledujúcich minútach prebrali aktivitu. V 24. minúte pohrozil Kriška, vzápätí potrápil hosťujúceho brankára aj Sukeľ, no skóre stretnutia sa menilo až v 33. minúte, keď Rób. Huna prestrelil Adorjána. Maďarský tím ale ešte do konca druhej tretiny stihol odpovedať, na 1:1 vyrovnal Pance dvanásť sekúnd pred koncom v presilovej hre.

Miškovec sa prvýkrát ujal vedenia v tretej tretine. Hostia sa dostali do rýchleho protiútoku, v ktorom Kulamala našiel Panceho, ktorý dostal puk pomedzi Kislitsynove betóny za bránkovú čiaru. Miškovec svoje víťazstvo definitívne spečatil zásluhou Somogyiho, ktorý z dorážky prekonal Kislitsyna.

Najbližšie sa predstavíme v nedeľu na ľade Nitry. V utorok 2.10. hostíme na spišskonovoveskom zimáku Nové Zámky.

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

Tipsport liga

6.kolo

MHK 32 Liptovský Mikuláš - DVTK Miškolc                    1:3 (0:0,1:1,0:2)

Góly: 33. Huna (Nádašdi, Kriška) – 40. Pance (Kulmala, Milam) PP, 44. Pance (Kulmala, Milam), 49. Somogyi (Pance)

 

Strely: 24:30

Tresty: 3:1

Presilovky: 0:1

Oslabenia: 0:0

 

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Hollý) – Mezovský, Nádašdi, Kurali, Fereta, J. Nemec, P. Horváth, M. Bača, Korím – Rich. Huna, Rób. Huna, Kriška (C) – Baranov, Lichanec, J. Sukeľ – Piatka, Lištiak, Heikkilä – Uhrík, Oško, Vybíral

DVTK Miškolc: Adorján – Crawford, Kiss, B. Szirányi, Láda, Rusk, J. Milam, Vojtkó – Harrison, Vas (C), Magosi – Pance, Kulmala, Somogyi – Ritó, Loiseau, Galanisz – Vincze

 

Rozhodcovia: Štefik, Snášel – Durmis, Šoltés