HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Prehra s nováčikom. + Video

pridané: 28.09.2018

Prvý zápas sezóny, v ktorom sme boli v pozícii domáceho celku, nám nevyšiel podľa predstáv.

Na zápas proti Miškolcu, ktorý sa odohral na ľade spišskonovoveského zimného štadióna, nebudeme spomínať v dobrom. Už po pár sekundách od začiatku zápasu mal dobrú šancu Pance, ktorý ale nedokázal dostať puk do poloprázdnej Kislitsynovej brány. Maďarský tím pokračoval v útočnej aktivite, no Galanisz a ani Ritó nedokázali prekonať Kislitsyna. V závere prvej časti mal otvárací gól na hokejke Harrison, ten ale z blízkosti poslal puk iba do žrde.

V úvode druhej tretiny mohli prekvapiť naši chlapci. Richard Huna sa po chybe hosťujúcej obrany dostal do úniku, lenže Adroján skvelým zákrokom udržal bezgólový stav. Mikulášania v nasledujúcich minútach prebrali aktivitu. V 24. minúte pohrozil Kriška, vzápätí potrápil hosťujúceho brankára aj Sukeľ, no skóre stretnutia sa menilo až v 33. minúte, keď Rób. Huna prestrelil Adorjána. Maďarský tím ale ešte do konca druhej tretiny stihol odpovedať, na 1:1 vyrovnal Pance dvanásť sekúnd pred koncom v presilovej hre.

Miškovec sa prvýkrát ujal vedenia v tretej tretine. Hostia sa dostali do rýchleho protiútoku, v ktorom Kulamala našiel Panceho, ktorý dostal puk pomedzi Kislitsynove betóny za bránkovú čiaru. Miškovec svoje víťazstvo definitívne spečatil zásluhou Somogyiho, ktorý z dorážky prekonal Kislitsyna.

Najbližšie sa predstavíme v nedeľu na ľade Nitry. V utorok 2.10. hostíme na spišskonovoveskom zimáku Nové Zámky.

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

Tipsport liga

6.kolo

MHK 32 Liptovský Mikuláš - DVTK Miškolc                    1:3 (0:0,1:1,0:2)

Góly: 33. Huna (Nádašdi, Kriška) – 40. Pance (Kulmala, Milam) PP, 44. Pance (Kulmala, Milam), 49. Somogyi (Pance)

 

Strely: 24:30

Tresty: 3:1

Presilovky: 0:1

Oslabenia: 0:0

 

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Hollý) – Mezovský, Nádašdi, Kurali, Fereta, J. Nemec, P. Horváth, M. Bača, Korím – Rich. Huna, Rób. Huna, Kriška (C) – Baranov, Lichanec, J. Sukeľ – Piatka, Lištiak, Heikkilä – Uhrík, Oško, Vybíral

DVTK Miškolc: Adorján – Crawford, Kiss, B. Szirányi, Láda, Rusk, J. Milam, Vojtkó – Harrison, Vas (C), Magosi – Pance, Kulmala, Somogyi – Ritó, Loiseau, Galanisz – Vincze

 

Rozhodcovia: Štefik, Snášel – Durmis, Šoltés