HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Už sme opäť spolu.

pridané: 25.07.2018

V stredu 25.7. sa hráči opäť zišli v kabíne.

V dočasnej kabíne „A“ mužstva sa v stredu 25.7. trénerskému duu Tomko – Halaj hlásili skoro všetci hráči, ktorí  absolvujú ďalšiu časť prípravy pred novou sezónou. V šatni sme už mohli zahliadnuť aj nové tváre, obrancov Durana a Novického. V priebehu pár dní sa pripoja Hollý, Heikkilä, Edgren, brankár a samozrejme aj Marek Uram. Bohužiaľ, ako bolo avizované na konci letnej prípravy na suchu, sa nakoniec k týmu nepripoja na skúšku Fín Siekkinen a nateraz ani Andrej Laco, ktorý si privodil zranenie, ktoré ho vyradilo na dlhšie obdobie. Šancu dostane, keď bude zdravotne v poriadku.

Hráči absolvujú začiatok prípravy na ľade JL arény a následne sa 13.augusta presunú do Ružomberka, kde si rozložia tréningové zázemie do ich návratu na zrekonštruovaný štadión, tak, ako to bolo avizované.

V riešení sú ešte prípravné zápasy, ktoré by mali doplniť už avizované a dohodnuté prípravné stretnutia pred novou sezónou 2018/2019.

 

Káder MHK 32 počas prípravy na ľade:

Juraj Hollý – Mat. Bača, Horváth, Kuráli, Mezovský, Nádašdi, Nemec, Dubeň, Suchý, Gregor, Matejovie, Edgren (skúška), Novický (skúška), Duran (skúška) – Kriška, Uram, Lichanec, M. Sukeľ, J. Sukeľ, Števuliak, Piatka, Lištiak, P. Oško, Nechaj, Vybíral, Klučiar, Uhrík, Heikkilä (skúška)

 

"EŠKA" DO TOHO!!!

 

 

Tomáš Paprčka