Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Už sme opäť spolu.

pridané: 25.07.2018

V stredu 25.7. sa hráči opäť zišli v kabíne.

V dočasnej kabíne „A“ mužstva sa v stredu 25.7. trénerskému duu Tomko – Halaj hlásili skoro všetci hráči, ktorí  absolvujú ďalšiu časť prípravy pred novou sezónou. V šatni sme už mohli zahliadnuť aj nové tváre, obrancov Durana a Novického. V priebehu pár dní sa pripoja Hollý, Heikkilä, Edgren, brankár a samozrejme aj Marek Uram. Bohužiaľ, ako bolo avizované na konci letnej prípravy na suchu, sa nakoniec k týmu nepripoja na skúšku Fín Siekkinen a nateraz ani Andrej Laco, ktorý si privodil zranenie, ktoré ho vyradilo na dlhšie obdobie. Šancu dostane, keď bude zdravotne v poriadku.

Hráči absolvujú začiatok prípravy na ľade JL arény a následne sa 13.augusta presunú do Ružomberka, kde si rozložia tréningové zázemie do ich návratu na zrekonštruovaný štadión, tak, ako to bolo avizované.

V riešení sú ešte prípravné zápasy, ktoré by mali doplniť už avizované a dohodnuté prípravné stretnutia pred novou sezónou 2018/2019.

 

Káder MHK 32 počas prípravy na ľade:

Juraj Hollý – Mat. Bača, Horváth, Kuráli, Mezovský, Nádašdi, Nemec, Dubeň, Suchý, Gregor, Matejovie, Edgren (skúška), Novický (skúška), Duran (skúška) – Kriška, Uram, Lichanec, M. Sukeľ, J. Sukeľ, Števuliak, Piatka, Lištiak, P. Oško, Nechaj, Vybíral, Klučiar, Uhrík, Heikkilä (skúška)

 

"EŠKA" DO TOHO!!!

 

 

Tomáš Paprčka