HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Pozvánka na Prešov a SR 20

pridané: 11.11.2015

Srdečne Vás pozývame na tohto týždňové zápasy do Enel arény.

Po reprezentačnej prestávke sa naši chlapci predstavia na domácom ľade v krátkom slede dvakrát. V piatok si zmerajú sily, v rámci 19.kola 1. hokejovej ligy, v tradičnom čase o 17:00 s Prešovom. V nedeľu odohrajú vložený zápas proti Slovenskej 20tke netradične o 15:00.

V piatok privítame súpera zo Šariša. V prvom sezónnom  zápase sme prehrali na ich ľade 4:3 po samostatných nájazdoch. Veríme, že odveta dopadne bodovo v náš prospech. Úvodné buly je tradične o 17:00.

V nedeľu otestujeme kvalitu reprezentačného výberu Slovenskej reprezentácie do 20 rokov. Tento zápas sa odohrá netradične o 15:00. Vedenie k tomuto kroku pristúpilo z dôvodu, aby prilákalo na zimný štadión rodiny s deťmi. Detičky si môžu pozrieť nové, vychádzajúce hviezdy slovenského hokeja. Príďte so svojimi ratolestami na hokej. Urobte im „Family day“.

Podstatná informácia pre fanúšikov bude určite tá, že vstupné na zápas so "SR 20" bude ZDARMA.

Veríme, že oceníte tento krok vedenia, ktoré aj takouto formou chce prilákať a zblížiť sa s fanúšikmi. Veríme, že v tomto zaujímavom zápase bude na tribúne čo najviac Vás, našich fanúšikov.

V drese Slovenskej reprezentácie do 20 rokov pôsobia aj Mikulášania. Bratia, dvojičky, Jakub a Matúš Sukeľovci a rovnako tak aj Matej Moravčík. Matúš je ale v tejto dobe zranení, a tak sa s určitosťou neobjaví v nedeľnom zápase na našom ľade.

 

Piatok  13.11.2015 17:00  MHK 32 Liptovský Mikuláš vs. Prešov

Nedeľa 15.11.2015 15:00  MHK 32 Liptovský Mikuláš vs. SR 20

V NEDEĽU vstup ZADARMO!!! 

"EŠKA" DO TOHO!!!