HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Deviate kolo odohráme na ľade Michaloviec

pridané: 03.04.2018

Kolotoč barážových zápasov pokračuje utorňajším 9. kolom, ktorým začneme trojicu zápasov na klziskách súperov. Najprv pocestujeme do Michaloviec, následne nás čakajú v piatok 6. apríla v Skalici a posledný zápas u súpera odohráme v nedeľu 8. apríla v Detve.

V uplynulom ôsmom kole hostila Skalica na vlastnom ľade Michalovce. Michalovce od siedmej minúty prehrávali, no v druhom dejstve hry stav otočili vo svoj prospech. Domáci hokejisti dokázali ešte v tretej tretine vyrovnať na 2:2.  V riadnom hracom čase sa skóre už nemenilo a zápas šiel do predĺženia v ktorom rozhodol o víťazstve Michaloviec Hančák. 

My sme privítali na domácom ľade hokejistov Detvy. Hostia si odniesli domov po výhre 3:0 všetky tri body. V oklieštenej zostave sme prehrali prvý domáci duel v barážovej časti a to nás stálo prvé miesto v tabuľke. Tabuľku teda vedie Detva so 17 bodmi, o bod menej máme my, Michalovce sú na tretej priečke so ziskom 11 bodov a posledná Skalica má 4 body.

 

Vzájomné zápasy s Michalovcami:

HK Dukla Michalovce - MHk 32 Liptovský Mikuláš 4:3 sn (1:1, 2:0, 0:2, 0:0)

V prvom vzájomnom stretnutí v Michalovciach sme získali bod, za prehru 3:4 po samostatných nájazdoch. V úvode sme sa ujali vedenia po góle Vybírala, no ešte do prestávky vyrovnal Piatak. Druhé dejstvo patrilo Dukle, presadil sa opäť Piatak a poňom trafil Mašlonka. V tretej tretine naši zapli a po góloch M. Sukeľa a Laca šiel zápas do predĺženia. V ňom sa nerozhodlo a tak prišli na rad nájazdy. V nich sa presadil len Piatak.

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HK Dukla Michalovce 6:0 (1:0, 1:0, 4:0)

Druhé meranie síl tentokrát na našom domácom ľade, bolo už o niečom inom. Michalovciam sme nedali žiadnu šancu a nastrieľali sme im poltucet gólov. Už v štvrtej minúte sme otvorili skóre keď sme dokázali využiť presilovú hru. Nádašdiho strelu tečoval tesne pred brankárom Branislav Rapáč. V druhej časti hry sme dokázali využiť presilovku, keď v 28. minúte zvýšil naše vedenie na 2:0 Marek Uram. Posledné dejstvo bolo čisto v našej réžii. Za štyri minúty sme strelili tri góly a o osude stretnutia bolo rozhodnuté. Postupne sa presadili Matúš Sukeľ, Vladimír Vybíral a Michal Uhrík. V 49. minúte pridal Branislav Rapáč svoj druhý gól v zápase a stretnutie sa už len dohrávalo. 

 

  3.4.2018  HK Dukla Michalovce - MHk 32 Liptovský Mikuláš    ???

10.4.2018  MHk 32 Liptovský Mikuláš - HK Dukla Michalovce    ???

 

Produktivita hráčov Michaloviec v Play out:

Najlepší strelec – HALÁS Igor 7 góly, MAŠLONKA Marek 4 góly, CÚTT Radovan 3 góly

Najlepší nahrávač – PIATAK Erik 6 asistencií, SOLOMONCHAK Vladislav 5 asistencií

Najproduktívnejší hráč – HALÁS Igor 9 bodov, PIATAK Erik 9 bodov, CÚTT RADOVAN 8 bodov

 

Produktivita hráčov MHk 32 LM v Play out:

Najlepší strelec – SUKEĽ Matúš 7 gólov, SUKEĽ Jakub 5 gólov

Najlepší nahrávač – KRIŠKA Martin 7 asistencií, SUKEĽ J. 6 asistencií, SUKEĽ M. 6 asistencií

Najproduktívnejší hráč – SUKEĽ M. 13 bodov, SUKEĽ J. 11 bodov, KRIŠKA Martin 9 bodov