Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Deviate kolo odohráme na ľade Michaloviec

pridané: 03.04.2018

Kolotoč barážových zápasov pokračuje utorňajším 9. kolom, ktorým začneme trojicu zápasov na klziskách súperov. Najprv pocestujeme do Michaloviec, následne nás čakajú v piatok 6. apríla v Skalici a posledný zápas u súpera odohráme v nedeľu 8. apríla v Detve.

V uplynulom ôsmom kole hostila Skalica na vlastnom ľade Michalovce. Michalovce od siedmej minúty prehrávali, no v druhom dejstve hry stav otočili vo svoj prospech. Domáci hokejisti dokázali ešte v tretej tretine vyrovnať na 2:2.  V riadnom hracom čase sa skóre už nemenilo a zápas šiel do predĺženia v ktorom rozhodol o víťazstve Michaloviec Hančák. 

My sme privítali na domácom ľade hokejistov Detvy. Hostia si odniesli domov po výhre 3:0 všetky tri body. V oklieštenej zostave sme prehrali prvý domáci duel v barážovej časti a to nás stálo prvé miesto v tabuľke. Tabuľku teda vedie Detva so 17 bodmi, o bod menej máme my, Michalovce sú na tretej priečke so ziskom 11 bodov a posledná Skalica má 4 body.

 

Vzájomné zápasy s Michalovcami:

HK Dukla Michalovce - MHk 32 Liptovský Mikuláš 4:3 sn (1:1, 2:0, 0:2, 0:0)

V prvom vzájomnom stretnutí v Michalovciach sme získali bod, za prehru 3:4 po samostatných nájazdoch. V úvode sme sa ujali vedenia po góle Vybírala, no ešte do prestávky vyrovnal Piatak. Druhé dejstvo patrilo Dukle, presadil sa opäť Piatak a poňom trafil Mašlonka. V tretej tretine naši zapli a po góloch M. Sukeľa a Laca šiel zápas do predĺženia. V ňom sa nerozhodlo a tak prišli na rad nájazdy. V nich sa presadil len Piatak.

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HK Dukla Michalovce 6:0 (1:0, 1:0, 4:0)

Druhé meranie síl tentokrát na našom domácom ľade, bolo už o niečom inom. Michalovciam sme nedali žiadnu šancu a nastrieľali sme im poltucet gólov. Už v štvrtej minúte sme otvorili skóre keď sme dokázali využiť presilovú hru. Nádašdiho strelu tečoval tesne pred brankárom Branislav Rapáč. V druhej časti hry sme dokázali využiť presilovku, keď v 28. minúte zvýšil naše vedenie na 2:0 Marek Uram. Posledné dejstvo bolo čisto v našej réžii. Za štyri minúty sme strelili tri góly a o osude stretnutia bolo rozhodnuté. Postupne sa presadili Matúš Sukeľ, Vladimír Vybíral a Michal Uhrík. V 49. minúte pridal Branislav Rapáč svoj druhý gól v zápase a stretnutie sa už len dohrávalo. 

 

  3.4.2018  HK Dukla Michalovce - MHk 32 Liptovský Mikuláš    ???

10.4.2018  MHk 32 Liptovský Mikuláš - HK Dukla Michalovce    ???

 

Produktivita hráčov Michaloviec v Play out:

Najlepší strelec – HALÁS Igor 7 góly, MAŠLONKA Marek 4 góly, CÚTT Radovan 3 góly

Najlepší nahrávač – PIATAK Erik 6 asistencií, SOLOMONCHAK Vladislav 5 asistencií

Najproduktívnejší hráč – HALÁS Igor 9 bodov, PIATAK Erik 9 bodov, CÚTT RADOVAN 8 bodov

 

Produktivita hráčov MHk 32 LM v Play out:

Najlepší strelec – SUKEĽ Matúš 7 gólov, SUKEĽ Jakub 5 gólov

Najlepší nahrávač – KRIŠKA Martin 7 asistencií, SUKEĽ J. 6 asistencií, SUKEĽ M. 6 asistencií

Najproduktívnejší hráč – SUKEĽ M. 13 bodov, SUKEĽ J. 11 bodov, KRIŠKA Martin 9 bodov