HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

27. marca privítame súpera z Michaloviec

Po troch stretnutiach na súperových klziskách z ktorých sme si priniesli 4 body, nás čaká rovnaká porcia zápasov na našom ľade. V utorok o 17,00 hod. privítame zverencov trénera Miroslava Chudého, hokejistov HK Dukla Michalovce. Týmto zápasom uzavrieme prvú polovicu play out.

 

V prvom vzájomnom stretnutí v Michalovciach sme získali bod, za prehru 3:4 po samostatných nájazdoch. V úvode sme sa ujali vedenia po góle Vybírala, no ešte do prestávky vyrovnal Piatak. Druhé dejstvo patrilo Dukle,presadil sa opäť Piatak a poňom trafil Mašlonka. V tretej tretine naši zapli a po góloch M. Sukeľa a Laca šiel zápas do predĺženia. V ňom sa nerozhodlo a tak prišli na rad nájazdy. V nich sa presadil len strelecky disponovaný Piatak.

V predchádzajúcom kole naši chlapci prvýkrát v play out prehrali v riadnom hracom čase. Detve sme podľahli 1:5. Jediný gól našich strelil J. Sukeľ. V tabuľke sme stále na čele so ziskom 10 bodov.

Michalovčania hostili doma Skalicu a hoci trikrát prehrávali, nakoniec zápas otočili a vyhrali 5:4. Víťazný gól strelil už v druhom zápase po sebe Igor Halás, najlepší strelec mužstva z východu. Týmto víťazstvom získali už 8 bodov a v tabuľke im patrí 3. miesto. Druhá Detva má 9 bodov.

 

Produktivita hráčov Michaloviec v Play out:

Najlepší strelec – HALÁS Igor 4 góly, PIATAK Erik 3 góly, CÚTT Radovan 3 góly

Najlepší nahrávač – SOLOMONCHAK Ladislav 4 asistencie, CÚTT Radovan 3 asistencie

Najproduktívnejší hráč – CÚTT Radovan 6 bodov, HALÁS Igor 5 bodov, SOLOMONCHAK Ladislav 5 bodov

 

Produktivita hráčov MHk 32 LM v Play out:

Najlepší strelec – SUKEľ Matúš 6 gólov, SUKEľ Jakub 4 góly

Najlepší nahrávač – KRIŠKA Martin 7 asistencií, SUKEľ Jakub 6 asistencií

Najproduktívnejší hráč – SUKEľ Matúš 10 bodov, SUKEľ Jakub 10 bodov, KRIŠKA Martin 9 bodov

 

Čakajú nás tri zápasy doma, v ktorých sa pokúsime zabodovať naplno a priblížiť tak Tipsport ligovú istotu aj v budúcom ročníku. Veríme aj v podporu našich fanúšikov.

POĎME "EŠKA" POĎME DO TOHO!!! V DOBROM AJ ZLOM, MY SME LIPTÁCI.