Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

27. marca privítame súpera z Michaloviec

Po troch stretnutiach na súperových klziskách z ktorých sme si priniesli 4 body, nás čaká rovnaká porcia zápasov na našom ľade. V utorok o 17,00 hod. privítame zverencov trénera Miroslava Chudého, hokejistov HK Dukla Michalovce. Týmto zápasom uzavrieme prvú polovicu play out.

 

V prvom vzájomnom stretnutí v Michalovciach sme získali bod, za prehru 3:4 po samostatných nájazdoch. V úvode sme sa ujali vedenia po góle Vybírala, no ešte do prestávky vyrovnal Piatak. Druhé dejstvo patrilo Dukle,presadil sa opäť Piatak a poňom trafil Mašlonka. V tretej tretine naši zapli a po góloch M. Sukeľa a Laca šiel zápas do predĺženia. V ňom sa nerozhodlo a tak prišli na rad nájazdy. V nich sa presadil len strelecky disponovaný Piatak.

V predchádzajúcom kole naši chlapci prvýkrát v play out prehrali v riadnom hracom čase. Detve sme podľahli 1:5. Jediný gól našich strelil J. Sukeľ. V tabuľke sme stále na čele so ziskom 10 bodov.

Michalovčania hostili doma Skalicu a hoci trikrát prehrávali, nakoniec zápas otočili a vyhrali 5:4. Víťazný gól strelil už v druhom zápase po sebe Igor Halás, najlepší strelec mužstva z východu. Týmto víťazstvom získali už 8 bodov a v tabuľke im patrí 3. miesto. Druhá Detva má 9 bodov.

 

Produktivita hráčov Michaloviec v Play out:

Najlepší strelec – HALÁS Igor 4 góly, PIATAK Erik 3 góly, CÚTT Radovan 3 góly

Najlepší nahrávač – SOLOMONCHAK Ladislav 4 asistencie, CÚTT Radovan 3 asistencie

Najproduktívnejší hráč – CÚTT Radovan 6 bodov, HALÁS Igor 5 bodov, SOLOMONCHAK Ladislav 5 bodov

 

Produktivita hráčov MHk 32 LM v Play out:

Najlepší strelec – SUKEľ Matúš 6 gólov, SUKEľ Jakub 4 góly

Najlepší nahrávač – KRIŠKA Martin 7 asistencií, SUKEľ Jakub 6 asistencií

Najproduktívnejší hráč – SUKEľ Matúš 10 bodov, SUKEľ Jakub 10 bodov, KRIŠKA Martin 9 bodov

 

Čakajú nás tri zápasy doma, v ktorých sa pokúsime zabodovať naplno a priblížiť tak Tipsport ligovú istotu aj v budúcom ročníku. Veríme aj v podporu našich fanúšikov.

POĎME "EŠKA" POĎME DO TOHO!!! V DOBROM AJ ZLOM, MY SME LIPTÁCI.