Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

V nedeľu na ľade Detvy o ďalšie body v play out

Trojzápasový výlet po klziskách súperov zakončíme v nedeľu o 17,30 hod.pod Poľanou, na horúcej pôde domácej Detvy.

 

V prvom vzájomnom barážovom stretnutí na našom ľade to bol dlho vyrovnaný duel a skóre sa menilo ako na hojdačke. Hostia vyhrali prvú tretinu presilovkovým gólom Belluša. Gól Rudolfa Hunu a premiérový zásah Lukáša Žiaka v seniorskom zápase naklonil misky váh na našu stranu. Detva však dorovnala, keď presne trafil Gašpar. Našich poslal do vedenia Jakub Langhammer. Hostia v tretej tretine opäť vyrovnali skóre, keď sa presadil Ščurko. Potom už skórovali len naši chlapci. Matúš Sukeľ a po ňom Martin Kriška do prázdnej brány zrušili nepriaznivú bilanciu v posledných troch vzájomných zápasoch s týmto súperom, ktorá bola v základnej časti Tipsport ligy.

 

V uplynulom kole zverenci trénera Romana Tureka neuspeli v Michalovciach na ľade ambicióznej Dukly a podľahli 3:4. Víťazný gól dostali štyri minúty pred koncom. Šťastným strelcom bol Igor Halás, v minulej sezóne ešte hráč Detvy.

 

Naši hokejisti po výbornom výkone zdolali na Záhorí domácu Skalicu 4:0. Strelecky sa darilo prvému útoku v zložení Matúš SukeľJakub Sukeľ a Martin Kriška. Títo chlapci zaobstarali všetky góly. Pochvala však patrí všetkým hráčom, ktorí príkladne zabojovali za naše farby aj v oklieštenej zostave.

 

Produktivita hráčov Detvy v Play out:

Najlepší strelec – ŠČURKO Ladislav 3 góly, MILÝ Juraj 3 góly

Najlepší nahrávač – VIDELKA David 5 asistencií, GAŠPAR Rastislav 3 asistencie

Najproduktívnejší hráč – VIDELKA David 6bodov, ŠČURKO Ladislav 5 bodov, GAŠPAR Rastislav 5 bodov

 

Produktivita hráčov MHk 32 LM v Play out:

Najlepší strelec – SUKEľ Matúš 6 gólov, SUKEľ Jakub 3 góly

Najlepší nahrávač – KRIŠKA Martin 6 asistencií, SUKEľ Jakub  6 asistencií

Najproduktívnejší hráč – SUKEľ Matúš 9 bodov, SUKEľ Jakub 9 bodov, KRIŠKA Martin 8 bodov

 

Naši hokejisti držia v play out jeden primát. Ako jediný tím dokázali získať body aj u súperov. Každý ďalší zápas bude náročnejší a preto veríme, že nejaké uchmatnú aj v Detve. Držíme chlapcom palce!