Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Preview k zápasu HKM Zvolen vs MHk 32 Liptovský Mikuláš

pridané: 06.03.2018

Do konca základnej časti Tipsport ligy zostávajú už len tri stretnutia. V utorok 6. marca cestujeme na ďalší zápas o dôležité body, tentokrát do Zvolena.

Zvolen v uplynulom kole cestoval za svojim súperom do Žiliny. Domáci hokejisti rozhodli duel už v prvej tretine, keď po góloch Konečného, Šviháleka a Handlovského viedli už 4:0. V poslednej tretine pridal gól do zvolenskej bránky ešte Kozák a bolo dokonané. Zvolen odchádzal zo Žiliny s prehrou 0:5. Zvolenčania prehrali prvýkrát po štyroch zápasoch a aktuálne obsadili tretiu priečku v tabuľke Tipsport ligy so ziskom 104 bodov, keď na druhú Banskú Bystricu strácajú len body dva. 

Produktivitu vo Zvolene majú na starosti najmä Coffman Timothy James 53 bodov (29+24) a Petr Obdržálek 42 bodov (16+26). Káder však tvoria aj ďalší skúsení hokejisti napr. Nicholas Rory Ross, Chovan Michal, Šišovský Peter na ktorých si budú musieť naši chlapci dať pozor.

My sme cestovali do susedného Popradu s nádejou, že vybojujeme nejaký ten dôležitý bod do tabuľky na udržanie ôsmej priečky zaručujúcej postup do play off. Tri body si však na svoje konto pripísali popradskí "kamzíci", ktorí nás zdolali 3:2. Väčšinu zápasu hokejisti Popradu viedli. Skóre otvoril v poslednej minúte úvodnej tretiny domáci Dávid Buc. Ďalšie dva presné zásahy pridal v druhej tretine Jindřich Abdul po asistenciách Mateja Paločka. Nám sa podarilo znížiť na rozdiel jediného gólu, keď presne trafil Vladimír Vybíral a Rudolf Huna. Vyrovnať sa nám však nepodarilo a tak sme z Popradu odchádzali s prehrou o jeden gól. Aj napriek našej prehre v Poprade sa stále nachádzame na ôsmej priečke v tabuľke. 

Utorkovým dohrávaným kolom tak pokračuje náš boj o body, ktoré by zaručili udržanie sa na ôsmej priečke a účasť v play off. Veríme, že chlapci sa z prehry v Poprade rýchlo spamätali a že do zápasu vo Zvolene nastúpia s odhodlaním a srdcom zabojovať za farby našej "EŠKY" a že si ôsmu priečku udržia aj naďalej. Takže chlapci do nich. Dokážete to. Veríme vám. 

POĎME "EŠKA" POĎME DO TOHO!!! V DOBROM AJ ZLOM, MY SME LIPTÁCI.

Vzájomné zápasy v sezóne 2017/18

MHk 32 Liptovský Mikuláš – HKM Zvolen 0:3 (0:2, 0:0, 0:1)

HKM Zvolen – MHk 32 Liptovský Mikuláš 5:3 (0:1, 2:1, 3:1)

MHk 32 Liptovský Mikuláš – HKM Zvolen 5:7 (3:2, 1:3, 1:2)

HKM Zvolen – MHk 32 Liptovský Mikuláš 4:2 (0:0, 1:1, 3:1)

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HKM Zvolen 4:3 (1:2, 0:1, 3:0)

 

Produktivita hráčov HKM Zvolen

Najlepší strelec – COFFMAN Timothy James 29 gólov,

Najlepší nahrávač - ROSS Nicholas Rory 29 asistencií,

Najproduktívnejší hráč – COFFMAN Timothy James 53 bodov, OBDRŽÁLEK Petr 42 bodov

 

Produktivita hráčov MHk 32 LM

Najproduktívnejší hráč: KRIŠKA Martin 31 bodov, URAM Marek 29 bodov

Najlepší strelec: SUKEĽ Matúš 16 gólov, RAPÁČ Branislav 12 gólov

Najlepší nahrávač: KRIŠKA Martin 23 asistencií, URAM Marek 21 asistencií