HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Preview k zápasu HKM Zvolen vs MHk 32 Liptovský Mikuláš

pridané: 06.03.2018

Do konca základnej časti Tipsport ligy zostávajú už len tri stretnutia. V utorok 6. marca cestujeme na ďalší zápas o dôležité body, tentokrát do Zvolena.

Zvolen v uplynulom kole cestoval za svojim súperom do Žiliny. Domáci hokejisti rozhodli duel už v prvej tretine, keď po góloch Konečného, Šviháleka a Handlovského viedli už 4:0. V poslednej tretine pridal gól do zvolenskej bránky ešte Kozák a bolo dokonané. Zvolen odchádzal zo Žiliny s prehrou 0:5. Zvolenčania prehrali prvýkrát po štyroch zápasoch a aktuálne obsadili tretiu priečku v tabuľke Tipsport ligy so ziskom 104 bodov, keď na druhú Banskú Bystricu strácajú len body dva. 

Produktivitu vo Zvolene majú na starosti najmä Coffman Timothy James 53 bodov (29+24) a Petr Obdržálek 42 bodov (16+26). Káder však tvoria aj ďalší skúsení hokejisti napr. Nicholas Rory Ross, Chovan Michal, Šišovský Peter na ktorých si budú musieť naši chlapci dať pozor.

My sme cestovali do susedného Popradu s nádejou, že vybojujeme nejaký ten dôležitý bod do tabuľky na udržanie ôsmej priečky zaručujúcej postup do play off. Tri body si však na svoje konto pripísali popradskí "kamzíci", ktorí nás zdolali 3:2. Väčšinu zápasu hokejisti Popradu viedli. Skóre otvoril v poslednej minúte úvodnej tretiny domáci Dávid Buc. Ďalšie dva presné zásahy pridal v druhej tretine Jindřich Abdul po asistenciách Mateja Paločka. Nám sa podarilo znížiť na rozdiel jediného gólu, keď presne trafil Vladimír Vybíral a Rudolf Huna. Vyrovnať sa nám však nepodarilo a tak sme z Popradu odchádzali s prehrou o jeden gól. Aj napriek našej prehre v Poprade sa stále nachádzame na ôsmej priečke v tabuľke. 

Utorkovým dohrávaným kolom tak pokračuje náš boj o body, ktoré by zaručili udržanie sa na ôsmej priečke a účasť v play off. Veríme, že chlapci sa z prehry v Poprade rýchlo spamätali a že do zápasu vo Zvolene nastúpia s odhodlaním a srdcom zabojovať za farby našej "EŠKY" a že si ôsmu priečku udržia aj naďalej. Takže chlapci do nich. Dokážete to. Veríme vám. 

POĎME "EŠKA" POĎME DO TOHO!!! V DOBROM AJ ZLOM, MY SME LIPTÁCI.

Vzájomné zápasy v sezóne 2017/18

MHk 32 Liptovský Mikuláš – HKM Zvolen 0:3 (0:2, 0:0, 0:1)

HKM Zvolen – MHk 32 Liptovský Mikuláš 5:3 (0:1, 2:1, 3:1)

MHk 32 Liptovský Mikuláš – HKM Zvolen 5:7 (3:2, 1:3, 1:2)

HKM Zvolen – MHk 32 Liptovský Mikuláš 4:2 (0:0, 1:1, 3:1)

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HKM Zvolen 4:3 (1:2, 0:1, 3:0)

 

Produktivita hráčov HKM Zvolen

Najlepší strelec – COFFMAN Timothy James 29 gólov,

Najlepší nahrávač - ROSS Nicholas Rory 29 asistencií,

Najproduktívnejší hráč – COFFMAN Timothy James 53 bodov, OBDRŽÁLEK Petr 42 bodov

 

Produktivita hráčov MHk 32 LM

Najproduktívnejší hráč: KRIŠKA Martin 31 bodov, URAM Marek 29 bodov

Najlepší strelec: SUKEĽ Matúš 16 gólov, RAPÁČ Branislav 12 gólov

Najlepší nahrávač: KRIŠKA Martin 23 asistencií, URAM Marek 21 asistencií