HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

“Na margo plagátov Dropp out”

pridané: 28.02.2018

“Na margo plagátov Dropp out”

     V poslednom čase sa na domácich zápasoch MHK32 Liptovský Mikuláš objavili plagáty s rôznymi nápismi, každý však končiaci textom ”Dropp Out”. Všetci si ľahko domyslia, že ide o osobu  Bc. Ivana Droppu,  člena predstavenstva MHK32 Liptovský Mikuláš zodpovedného za športovú stránku klubu.

    Družstvá Dorastu, Juniorov a mužstvá Seniorov "A" sú riadené a financované akciovou spoločnosťou MHK32 Liptovský Mikuláš, ktorej štatutárny orgán Predstavenstvo a kontrolný orgán Dozorná rada sú zodpovedné za všetky činnosti a rozhodnutia spojené s účinkovaním spomenutých družstiev v súťažiach. Spomeniem niektoré hlavné, ako je výber trénerov, asistentov, hráčov, vedenie tréningového procesu, jeho kvalita, až po výsledky dosahované v sezóne.

     Predstavenstvo a Dozorná rada MHK32 Liptovský Mikuláš sú si vedomé neuspokojivého postavenia A mužstva Seniorov, ale aj družstva Juniorov v tabuľkách jednotlivých súťaží počas sezóny 2017/2018. Je v kompetencii týchto orgánov odvolať trénerov a asistentov, resp. prijať viaceré opatrenia, aby sa podarilo neuspokojivú situáciu zvrátiť.

     Týmto spôsobom chcem reagovať a vysvetliť, že Predstavenstvo a Dozorná rada MHK32 Liptovský Mikuláš, a.s. sú kolektívnymi orgánmi a každý člen, môže predkladať návrhy. Predstavenstvo resp. Dozorná rada ako kolektívne orgány môžu schváliť, alebo neschváliť návrhy rozhodnutí predložené jednotlivými členmi týchto orgánov. Tým chcem len potvrdiť, že aj odvolanie trénera A mužstva Seniorov p. Bc. Pavla Paukovčeka bolo realizované takýmto spôsobom. Nebola to svojvôľa jednotlivca a teda za uvedené rozhodnutie nie je zodpovedný len jeden z členov predstavenstva.

     Na základe vyššie uvedeného si týmto dovoľujem požiadať Fanklub MHK32 Liptovský Mikuláš, aby pokračoval v podpore hráčov tými správnymi fanúšikovskými spôsobmi a prispieval k vytvoreniu pozitívnej atmosféry na majstrovských zápasoch A mužstva MHK32 Liptovský Mikuláš.

 

Ing. Štefan Kuric

predseda predstavenstva

Mestský Hokejový klub 32 Liptovský Mikuláš, a.s.