Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Bohužiaľ, opäť bez bodu

pridané: 05.02.2018

V rámci 43.kola k nám na susedské derby zavítali hráči z Popradu.

Stále hráme v oklieštenej zostave skrz zranení a chorôb.

Podtatranské derby malo od začiatku svižné tempo. Najskôr pohrozil už po pár sekundách Abdul, ktorého strela spomedzi kruhov tesne minula bránu. My sme sa pripomenuli v 2.minúte, keď musel po Nádašdiho tvrdej strele zasiahnuť Corbeil. Skóre zápasu napokon otvorili v 7.minúte hosťujúci hráči. Na konci peknej kombinácie bol Buc, ktorý dostal puk do odkrytej brány pri signalizovanom vylúčení jedného z našich chlapcov. „Kamzíci“ mali po strelenom góle navrch. V 15. minúte našiel Buc pred bránou Haizera, ktorého zakončenie skončilo tesne mimo brány. Po prvej tretine sme tak prehrávali o jeden gól.

Úvodné minúty druhej tretiny patrili „EŠKE“.  Corbeil musel najskôr v 22.minúte zasiahnuť proti Gründlingovej strele, podobne si úspešne viedol aj pri zakončeniach Krišku a Lištiaka. V 25.minúte mali Popradčania veľkú šancu, keď Petran nedokázal trafiť takmer poloprázdnu mikulášsku bránku. V polovici zápasu mohol vyrovnať B. Rapáčani ani on však nedokázal prekonať dobre chytajúceho Corbeila v bránke hostí. V 31.minúte sa stav na svetelnej tabuli opäť menil. Po zaváhaní našej obrany sa pred Hollým najlepšie zorientoval Abdul, ktorý vyťažil maximum z neprehľadnej situácie a po druhýkrát prekonal nášho brankára. Viac sme už v druhej tretine nevideli a prehrávali sme tak o dva góly.

Dráma sa začala črtať od tretieho dejstva, po tom čo sme znížili v 43.minúte zásluhou Krišku. Na opačnej strane mal gól na hokejke Abdul, no svoje štatistiky si nevylepšil. V 49.minúte sme mohli vyrovnať vo vlastnom oslabení, lenže M. Sukeľ v nájazde neprekonal Corbeila. O všetkom napokon rozhodla 56. minúta, v ktorej Mlynarovič nahodeným pukom so šťastím prekonal Hollého. Na výsledku už nič nezmenila ani veľká šanca nášho druhého útoku, v ktorej Uhrík ani na dvakrát nedokázal prekonať popradského brankára. Do tabuľky sme si tak nepripísali žiadne body a musíme bojovať ďalej. Naši súperi o play off rovnako zaváhali a tak sme stále v rovnakej pozícii ako pred zápasom. Škoda, mohli sme z bodovej straty čo to ukrojiť.

V stredu cestujeme do Banskej Bystrice. V piatok, 9.2. privítame v súboji na život a na smrť hráčov Žiliny, v ktorom sa bude bojovať o postup do play off.

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

Tipsport liga

43.kolo

MHK 32 Liptovský Mikuláš – HK Poprad              1:3 (0:1,0:1,1:1)

Góly: 43. Kriška (Lištiak, M. Sukeľ) – 7. Buc (Ježek, Heizer), 31. Abdul (Matej Paločko), 56. Mlynarovič (Svitana)

 

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Gründling, Nemec, Tabaček, Bača, Mezovský, Nádašdi, Moravčík – Števuliak, Piatka, Huna – J. Sukeľ, Paukovček, B. Rapáč – Lištiak, M. Sukeľ, Kriška – Uhrík, Laco

HK Poprad: Corbeil – Brejčák, König, Ježek, Petran, Fabian, Dinda, Davydov, McDowell – Svitana, Mlynarovič, Štrauch – Matúš Paločko, Heizer, Buc – Bondra, Matej Paločko, Abdul – Hvila, Kundrík, Vašaš

 

Rozhodcovia: Orolin, Kalina – Gajan, Gavalier