HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Líder zobral všetky body

Po reprezentačnej prestávke sa na našom ľade predstavil líder tabuľky z Trenčína.

Po opatrnom úvode z oboch strán pohrozili ako prví Trenčania. V 3.minúte poslal tvrdú strelu od modrej Frühauf, Andrej Košarišťan v našej bránke bol pozorný. Úvodný gól stretnutia prišiel v 11. minúte, v ktorej hostia využili výhodu o jedného hráča a zásluhou Vargu sa ujali vedenia. Následne sme dostali možnosť presilovky aj my, ale Koyš s Paukovčekom sa strelecky nepresadili. Naopak, necelé dve minúty pred koncom prvej tretiny upravil po individuálnej akcii na 2:0 Bezúch strelou bekhendom.

Líder súťaže herne dominoval aj v druhej tretine. V 22. minúte sa dostal do dobrej šance Varga, ale blafákom na nášho brankára nevyzrel, podobne ako Hossa o niekoľko minút neskôr. V polovici tretiny sme začali elpšie korčulovať a napádať súperových hráčov. V 31.minúte sme nebezpečne pohrozili, no ani z viacerých dorážok sme  nedokázali prekonať Valenta. Začali sme stupňovať svoj tlak. V 33. minúte ešte Tabaček nenamieril presne, no o štyri minúty neskôr prekonal trenčianskeho brankára z dorážky M. Sukeľ, keď najprv tečoval Nádašdiho strelu. Po dvoch tretinách sme tak prehrávali o jeden gól.

V úvode tretieho dejstva sme pokračovali vo svojej aktivite, ale bez vážnejšej šance. "Vojaci" sa dokázali dostať opäť do dvojgólového vedenia, keď zaváhanie domácej obrany potrestal Bezúch. V 51.minúte Koyš tečovať nahodený puk, no ten tesne minul Valentovú bránu. „EŠKE“ sa síce podarilo päť minút pred koncom znížiť, ale gól nám napokon neuznal videorozhodca. Vyrovnať sa nám už do konca nepodarilo, aj napriek power play, a tak sme z ľadu schádzali ako porazené mužstvo.

Najbližšie, v piatok, cestujeme na Východ do Košíc. Doma sa predstavíme cez Štefanské kolo, 26.12. proti Novým Zámkom a 30.12. hostíme Detvu.

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

Tipsport liga

28.kolo

MHK 32 Liptovský Mikuláš - HK Dukla Trenčín 1:3 (0:2, 1:0, 0:1)

Góly: 37. M. Sukeľ (Nádašdi, B. Rapáč) - 11. T. Varga (Dlouhý) PP, 19. Bezúch (Ölvecký), 47. Bezúch (Pač, Gašparovič)

 

Strely: 23:33

Vylúčení: 2:4 + Dlouhý (Trenčín) 5+DKZ za vrazenie na mantinel

Presilovky: 0:1

Oslabenia: 0:0

 

Liptovský Mikuláš: Košarišťan - Tabaček, Mezovský, Kurali, R. Suchý, Nádašdi, Gründling, Pacalaj, Moravčík - Kriška, M. Sukeľ, J. Sukeľ - B. Rapáč, L. Paukovček, P. Koyš - Rudolf Huna, Langhammer, Števuliak - Žiak, Piatka, A. Laco

Trenčín: M. Valent - Adam Themár, Starosta, Frühauf, Cebák, Bohunický, Holenda, Pač, Kukuča - Radivojevič, Ölvecký, Bezúch - Marcel Hossa, Sojčík, T. Varga - O. Mikula, R. Dlouhý, Gašparovič - J. Švec, J. Pardavý ml., Špankovič

 

Rozhodovali: Snášel, T. Orolin - Stanzel, Smrek

 

 

Tomáš Paprčka