HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Vlna noviniek

Ďalšia vlna správ z kabíny MHK 32.

Od pondelka 5.10. bude pôsobiť v klube nový hráč. Po odchode Tomáša Jančiho do Humenného potreboval tréner skvalitniť a doplniť káder. Trh s obrancami je momentálne dosť obmedzený a nie je veľa hráčov na trhu. Vedeniu sa však predsa podarilo dotiahnuť hosťovanie obrancu, ktorý má skúsenosti z extraligy a rovnako prvej ligy, ktorú s mužstvom Bardejova aj vyhral. Dokonca už pôsobil aj u nás na Liptove, aj keď len v troch zápasoch. Zo Žiliny prichádza Martin Krčula. Veríme, že sa mu bude dariť a dopomôže „EŠKE“ k ceste na vrchol. Veľa šťastia a bodov v našom drese Martin.

Opačným smerom poputuje Juraj Rožník. Využil klauzulu v zmluve a v Prešove odohrá nateraz posledný zápas v Mikulášskom drese. V pondelok 5.10. sa už bude hlásiť na tréningu v Skalici.

Nepríjemnou správou je, že dvojica zranených zo zápasu s Trnavou bude pauzovať v dlhšom období. Juraj Kuric má problémy v spodnej časti tela a bude pauzovať približne 5 týždňov. Ján Holiga má zranenie v hornej časti tela a doba liečenia sa odhaduje na 3 týždne. Obom prajem skoré uzdravenie a rýchly návrat na ľad.

Naopak, zranenie Jána Cibuľu sa dúfajme blíži ku koncu. V piatok bol na kontrolnom rontgene, po ktorom lekár vyhodnotí stav zraneného palca na pravej ruke. So zranením pauzuje od prípravného zápasu so Žilinou. Momentálne korčuľuje a trénuje s mužstvom v bez kontaktnom režime. Veríme, že liečba sa ukončí do jedného týždňa.

Toľko nových správ zo šatne MHK 32.

EŠKA DO TOHO!!!