Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Vlci sú zahnaní

pridané: 06.10.2017

Domáci diváci sa na tretí pokus dočkali domáceho víťazstva. Vlci zo Žiliny dokázali skórovať iba jedenkrát a  to im na body nestačilo.

Prvá tretina sa niesla v réžii našich chlapcov. Domáce publikum tlačilo svojich miláčikov za úvodným gólom a dočkali sa. V 6.minúte Marek Uram krásne našiel spoza bránky pred Tomekom osamoteného Rapáča, a ten strelou ponad lapačku brankára hostí z tesnej blízkosti otvoril skóre zápasu. Naši chlapci boli aktívnejší a počas celej tretiny mali lepší pohyb ako hosťujúci hráči. Bohužiaľ, skórovali iba raz, a tak po prvej tretine sme viedli iba o jeden gól.

Druhá tretina bola vyrovnanejšia a osmelili sa čoraz viac aj hosťujúci hráči. Košarišťan musel byť pozorný. Druhý gól stretnutia padol ako cez kopirák toho úvodného. Uram našiel spoza bránky pred Tomekom tiesneného Rapáča, a ten nakoniec pretlačil puk do siete aj po druhýkrát. Vedenie Liptákov a radosť domácich fanúšikov žiaľ netrvala dlho. O minútu po druhom góle sa skóre menilo opäť. Stupka si pekne nakorčuľoval do tretiny, kde si prebral Konečného prihrávku od mantinelu a blafák zakončil umiestnením puku medzi Košarišťanove betóny. Do konca tretiny sa hostia snažili o vyrovnanie, no viac gólov sme už nevideli, a tak aj po druhej siréne sme viedli o jeden gól.

Tretia tretina bola hlavne o snahe hostí zo Žiliny o strelení vyrovnávajúceho gólu a o domácich brejkových situáciách ako odpovede na snahu hostí. Aj napriek viacerým sľubným šanciam na jednej či druhej strane sme už ďalšie góly nevideli. Ku gólu neviedla ani powerplay hostí a domáci si konečne pripísali v domácom zápase tri body.

Tie budú chcieť potvrdiť už v nedeľu, kedy sa predstavia opäť na domácom ľade proti doteraz nezdolanej Dukle Trenčín. Buly sa hodí o 15:00.

"EŠKA" DO TOHO!!!

JEDINE HK 32!!!

 

Tipsport liga

9.kolo

MHK 32 Liptovský Mikuláš - MšHK Žilina               2:1 (1:0,1:1,0:0)

Góly: 6. Rapáč (Uram, M. Sukeľ), 28. Rapáč (Uram) – 29. Stupka (Konečný)

 

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan – Suchý, Kuráli, Pacalaj, Tabaček, Bača, Nádašdi, Moravčík, Devečka – Kriška, Paukovček, Spilar – J. Sukeľ, Langhammer, Števuliak – Uram, M. Sukeľ, Rapáč – Laco, Piatka, Lištiak

MsHK Žilina: Tomek – Mikuš, Hatala, Poulin, Roman, Mendrej, Harant, Dolinajec, Váňa – Handlovský, Klimenta, Kuchkin – Švihálek, Húževka, Jurík – Konečý, Martindale, Stupka – Babka, Ondruš, Rogoň

 

Rozhodcovia: Snášel, Lauff – Bogdaň, Jobbágy

Diváci: 1100

 

Tomáš Paprčka