HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HK Poprad 1:2 pp (highlity)

pridané: 29.09.2017

Povedali po zápase:

Marcel Ozimák, tréner HK Poprad:

"Zápas Liptovský Mikuláš - Poprad je ako vždy derby. Mal niekoľko špecifík, pretože niektorí Popradčania hrajú za Liptovský Mikuláš, hráči ktorých viedol v minulej sezóne kolega hrali za Poprad. V prvej tretine si myslím, že bola väčšia aktivita na našej strane, lepšie sme korčuľovali, dostávali sme súpera pod tlak, z čoho neskoršie pramenil aj gól. V druhej fáze hry súper vyrovnal, dokonca myslím si, že prevzal iniciatívu, k čomu dopomohli aj naše vylúčenia a hra v oslabení. V takomto scenái sa zápas niesol až do polky tretej tretiny. V závere sme si vypracovali viacej šancí, kedy sme mohli skórovať. To či to bol gól alebo nebol, neviem. Neviem či tá technika je schopná takéto niečo rozlíšiť, ale rozhodca gól neuznal a v nastavenom čase sa nám podarilo streliť gól. Gratulujem chalanom, dobre zachytal brankár, ktorý strely z diaľky a zo stredných vzdialeností chytal. Nám sa darilo vykrývať aj ten priestor pred bránkou, prehusťovali sme to a tam mal súper problém sa presadiť, takže ja som rád, že sa nám podarilo štvrté víťazstvo v rade."

Pavel Paukovček, tréner MHk 32 Liptovský Mikuláš

" U mňa po zápase panuje sklamanie, pretože ako povedal kolega, prvú tretinu bol lepší Poprad, ale od polovice zápasu si myslím, že sme dominovali. Trápime sa v koncovke, škoda, že sme nedali dáke góly, boli tam dobré šance. Veľmi dobre chytal súperov brankár a niektoré veci, ktoré sa tam stali na konci zápasu nechcem ani komentovať. Hrali sme dva krát v oslabení štyria na troch a z toho vlastne pramenil víťazný gól Popradu. Chcem poďakovať chlapcom sa skvelý, obetavý výkon a som sklamaný, že sme získali len bod."

Lukáš Paukovček

"Bolo to vyrovnané stretnutie. Prvú tretinu mal Poprad navrch, potom sa hra vyrovnala v druhej tretine, tretiu tretinu sme mali viacej šancí ako a mohli sme aj vyhrať po 60 minútach. Škoda, že sme to nedotiahli aspoň do nájazdov."

Radoslav Suchý

"Som Popradčan a prvý krát som hral majstrovský zápas proti materskému klubu, tak bol to pre mňa špecifické stretnutie. Prvú tretinu mal Poprad navrch, potom v druhej časti zápasu sme hru vyrovnali a v tretej sme mali viac hry. V predĺžení sme mali dva oslabenia a to sa ťažko bráni, škoda."