HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Na úvod sezóny prehra v Trenčíne

pridané: 08.09.2017

HK DUKLA Trenčín – MHk32 Liptovský Mikuláš 4:1

(3:1, 0:0, 1:0)

  • Góly a asistencie: 13. Bezúch (Ölvecký, Radivojevič), 17. Ölvecký (Starosta, Radivojevič), 18. Varga (Pač, Hlinka), 50. Hlinka (Cebák, Sojčík) – 16. B.Rapáč (Suchý, Langhammer)
  • Dukla Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Starosta, Romančík, Cebák, Frühauf, Holenda, Bohunický, Pač – Mikula, Ölvecký, Radivojevič – Varga, Hlinka, Hossa – Gašparovič, Dlouhý, Bezúch – Hudec, Bulík, Sojčík – J.Švec
  • MHK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan (Hollý) – Pacalaj, Tabaček, Suchý, Kurali, Mezovský, Nádašdi, Matej Bača, D. Devečka – J.Sukeľ, M.Sukeľ, Uram – B.Rapáč, Paukovček, Kriška – Piatka, Langhammer, Števuliak – Uhrík, Kabáč, Laco

Úvodná desaťminútovka prvej tretiny veľa zaujímavého nepriniesla. Prvú šancu sme premrhali, keď Branislav Rapáč skackajúci puk pred Valentom netrafil. V 13. minúte sa do vedenia dostali domáci, keď využili presilovú hru. Košarišťan si síce s Ölveckého strelou poradil, ale na dorážku Bezúcha už nestačil. Na úvodný gól domácich sme o pár minút odpovedali tečom Rapáča. "Vojakom" sa šanca dostať opäť do vedenia naskytla o minútu, keď na trestnú lavicu išiel Pacalaj. Pred Košarišťanom sa presadil Ölvecký po Starostovej strele od modrej čiary.  V 18. minúte pridal tretí zásah Dukly Varga. Pár sekúnd pred koncom prvej dvadsaťminútovky mohol zvýšiť Radivojevič, ktorý po nepremenenej šanci vyprovokoval bitku za čo mu rozhodcovia udelili desaťminútový trest.

Po prestávke pokračoval bojovný hokej z oboch strán, no chýbali veľké šance a najmä góly. Svetlým momentom bola v 25. minúte šanca M. Sukeľa, ktorý Valenta ale neprekonal. Na opačnej strane mal šancu Hossa, ale ani ten sa strelecky nepresadil. Ani v tretej tretine sme si vyloženú streleckú príležitosť nevypracovali. Naopak v 50. minúte zvýšili "vojaci" svoj náskok po dorážke Hlinku na konečných 4:1.

Pavel Paukovček, tréner Liptovského Mikuláša: "Trojgólovú prehru sme si za výkon nezaslúžili. Domáci dali v prvej tretine tri góly zblízka. Tam sa zápas lámal. Veľmi dobre chytal domáci brankár. Domácim gratulujem k víťazstvu." 

Druhý tohtosezónny zápas odohráme na ľade súpera v Košiciach v nedeľu 10.09.2017 o  17,00 hod. Veríme, že sa chlapcom bude viac dariť smiley. Poďme "EŠKA"