HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Na domácom ľade víťazstvo nad "oceliarmi" z Košíc

pridané: 24.08.2017

V prvom a zároveň jedinom domácom prípravnom zápase pred novou sezónou Tipsport ligy sme zvíťazili nad Košicami 3:2. Prvá tretina sa niesla v znamení dôslednej obrannej hry obidvoch mužstiev a pozorných gólmanov.

V druhom dejstve hry v 29.minúte prekonal košického brankára Lundströma, Maroš Piatka. Hra dostala rýchlejší spád a brankári mnohokrát museli dokazovať svoje kvality.

Hostia vstúpili do tretej tretiny koncentrovane a po desiatich sekundách od úvodného bully zápas vyrovnali na 1:1, keď sa pred našim brankárom presadil David Pacan. O našom víťazstve rozhodol útočník Patrik Števuliak, ktorý sa strelecky presadil v 42. a v 47. minúte. Jeho prvý gól bol výsledkom vynikajúcej práce v predbránkovom priestore v spolupráci s Marošom Piatkom. Druhý a zároveň víťazný zásah nášho útočníka bol zásluhou celej tretej formácie, ktorá mala v dnešnom zápase svoj deň. Navýšiť skóre mohol ešte aj jediný legionár v našom tíme Jakub Langhammer, ktorého samostatný nájazd švédsky brankár Košíc nemusel riešiť, nakoľko jeho strela švihom, letela vysoko ponad bránku. Stav zápasu na 3:2 ešte upravil dve minúty pred koncom Pacan.

Naši chlapci si umnou hrou záver stretnutia postrážili a zaslúžene zvíťazili. Veľmi dobrý výkon podal náš brankár Juraj Hollý. Pochvala v tomto zápase patrí všetkým našim chlapcom, ktorí ukázali svoju silu a my veríme, že takéto výkony budeme vidieť v každom zápase novej sezóny.

Posledný prípravný zápas nás čaká na zimnom štadióne vo Vranove nad Topľou v utorok 29.08.2017 s prvoligovými Michalovcami.

 

MHk32 Liptovský Mikuláš – HC Košice (0:0, 1:0, 2:2)

  • MHK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Pacalaj, Tabaček, R. Suchý, Kuráli, Nádašdi, Mezovský, Bača, Nemec – J. Sukeľ, Lištiak, Uram – B. Rapáč, L. Paukovček, Kriška – Piatka, Langhammer, Števuliak – Struška, Kabáč, A. Laco
  • Góly: Góly: 29. Piatka, 42. Števuliak (Piatka), 57. Števuliak (Piatka, Langhammer) - 41. Pacan (Kafka), 59. Pacan (Pulli, Kafka)