Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Na domácom ľade víťazstvo nad "oceliarmi" z Košíc

pridané: 24.08.2017

V prvom a zároveň jedinom domácom prípravnom zápase pred novou sezónou Tipsport ligy sme zvíťazili nad Košicami 3:2. Prvá tretina sa niesla v znamení dôslednej obrannej hry obidvoch mužstiev a pozorných gólmanov.

V druhom dejstve hry v 29.minúte prekonal košického brankára Lundströma, Maroš Piatka. Hra dostala rýchlejší spád a brankári mnohokrát museli dokazovať svoje kvality.

Hostia vstúpili do tretej tretiny koncentrovane a po desiatich sekundách od úvodného bully zápas vyrovnali na 1:1, keď sa pred našim brankárom presadil David Pacan. O našom víťazstve rozhodol útočník Patrik Števuliak, ktorý sa strelecky presadil v 42. a v 47. minúte. Jeho prvý gól bol výsledkom vynikajúcej práce v predbránkovom priestore v spolupráci s Marošom Piatkom. Druhý a zároveň víťazný zásah nášho útočníka bol zásluhou celej tretej formácie, ktorá mala v dnešnom zápase svoj deň. Navýšiť skóre mohol ešte aj jediný legionár v našom tíme Jakub Langhammer, ktorého samostatný nájazd švédsky brankár Košíc nemusel riešiť, nakoľko jeho strela švihom, letela vysoko ponad bránku. Stav zápasu na 3:2 ešte upravil dve minúty pred koncom Pacan.

Naši chlapci si umnou hrou záver stretnutia postrážili a zaslúžene zvíťazili. Veľmi dobrý výkon podal náš brankár Juraj Hollý. Pochvala v tomto zápase patrí všetkým našim chlapcom, ktorí ukázali svoju silu a my veríme, že takéto výkony budeme vidieť v každom zápase novej sezóny.

Posledný prípravný zápas nás čaká na zimnom štadióne vo Vranove nad Topľou v utorok 29.08.2017 s prvoligovými Michalovcami.

 

MHk32 Liptovský Mikuláš – HC Košice (0:0, 1:0, 2:2)

  • MHK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Pacalaj, Tabaček, R. Suchý, Kuráli, Nádašdi, Mezovský, Bača, Nemec – J. Sukeľ, Lištiak, Uram – B. Rapáč, L. Paukovček, Kriška – Piatka, Langhammer, Števuliak – Struška, Kabáč, A. Laco
  • Góly: Góly: 29. Piatka, 42. Števuliak (Piatka), 57. Števuliak (Piatka, Langhammer) - 41. Pacan (Kafka), 59. Pacan (Pulli, Kafka)