HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Tento týždeň nás čakajú dva prípravné zápasy

pridané: 21.08.2017

V utorok 22.08. 2017 si svoje sily zmeriame na ľade súpera v Banskej Bystrici a vo štvrtok 24.08.2017 privítame doma o 17.00 hod HC Košice.

HC 05´Banská Bystrica

Banská Bystrica má za sebou štyri prípravné stretnutia a to posledné piate odohrá na svojom domácom ľade proti nám. Zverenci trénera Vladimíra Országha si doteraz svoje sily zmerali s mužstvami Cracovia Krakow, KAC Klagenfurt, EC Villacher SV a HC Slovan Bratislava. Zo štyroch prípravných zápasov vyhrali "barani" tri stretnutia. 

HC '05 iClinic BB - Comarch Cracovia Krakow 9:4

KAC Klagenfurt - HC '05 iClinic BB 5:3

EC Villacher SV - HC '05 iClinic BB 2:3

HC '05 iClinic BB - HC Slovan Bratislava 5:2

HC Košice

Zverenci trénerskej dvojice Jančuška - Bača majú za sebou štyri prípravné zápasy s mužstvami z Tipsport ligy a účasť na jubilejnom 70. ročníku Tatranského pohára, odkiaľ si priviezli domov prvenstvo. Blahoželáme yes

HC Košice - HK Poprad 1:2

HC Košice - HKM Zvolen 4:5

HC Košice - MHk 32 LM 5:2

HKM Zvolen - HC Košice 1:5

HC Košice - Junosť Minsk 3:2

Dunaújvárosi Acélbikák - HC Košice 1:6

Les Aigles de Nice - HC Košice 3:4 

Čakajú nás zápasy s mužstvami, ktoré budú ašpirantami na celkové prvenstvo v Tipsport lige. Na súpiskách našich súperov figuruje viacero zvučných mien, doplnených o hráčov zo zahraničia, či už zo Škandinávie alebo spoza "veľkej mláky". My však veríme, že chalani ukážu svoju silu. Príďte teda povzbudiť našich, potrebujú aj Vás fanúšikov, veď súťaž je už pomaly "za dverami”.