HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

AKREDITÁCIA ZÁSTUPCOV MÉDIÍ

Akreditačný preukaz je vydaný na meno fyzickej osoby (ďalej len „akreditovaná osoba“) a sa udeľuje zástupcom celoštátnych a regionálnych printových médií, televízií a rádií. Každému médiu sa udeľuje len jedna akreditácia (možnosť udelenia ďalších v prípade preukázania opodstatnenej požiadavky (ďalší redaktor, kameraman atď). 

Akreditácie nie sú udeľované amatérskym redaktorom, fotografom a zástupcom amatérskych internetových portálov.

Akreditačný preukaz bude vydaný len na základe vyplnenia akreditačného formulára na www.mhk32lm.sk v pracovných dňoch od 8,00 - 14,00 hod. na sekretariáte Mestského Hokejového klubu 32 Liptovský Mikuláš, so sídlom ul. Partizánov 14. Preukazy sa udeľujú od utorka 5.septembra 2017.

Preukazy sa neudeľujú v deň konania zápasu (pred ani počas zápasu).

AKREDITAČNÝ FORMULÁR:

https://goo.gl/forms/QpOdjPcoxtrS3Aaj1

Akreditačný preukaz je neprenosný a jeho zneužitie (poskytnutie preukazu inej osobe) sa trestá jeho odobratím. Klub si vyhradzuje právo neudeliť akreditačný preukaz bez udania dôvodu, alebo odobrať už udelený preukaz.  Odobratie akreditácie sa zdôvodní, ak osoba, ktorej bol preukaz odobratý písomne požiada na adrese sekretariat@mhk32lm.sk . Dôvodom pre odobratie akreditačného preukazu je porušenie povinností vyplývajúcich z akreditácie alebo nevyužívanie z nej vyplývajúcich práv .