HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

V 10. kole baráže sa predstavíme na ľade Detvy

pridané: 06.04.2017

Deviate kolo baráže prinieslo ďalšie prekvapenie na úkor Dukly Trenčín, ktorá už druhýkrát prehrala pod Poľanou. Skóre zápasu otvoril za domácich už v 2. minúte David Videlka, hostia vyrovnali v 26. minúte zásluhou Matúša Holendu. Víťazný gól zaznamenal v 33. minúte Tomáš Škvaridlo a na konečných 3:1 pre Detvu upravil v 46. minúte Daniel Gachulinec. Prvoligový víťaz z Detvy sa tak predral na druhú postupovú priečku pred Trenčín, na ktorý má teraz dvojbodový náskok. 

My sme sa po utorkovom víťazstve 2:0 nad Skalicou výrazne priblížili k záchrane v Tipsport Lige. Skóre otvoril v 12. minúte Martin Cibák, druhý gól pridal v 36. minúte Róbert Huna po presnej prihrávke od svojho brata Richarda. 

Play-out pokračuje v piatok 7. apríla. Skalica hostí Trenčín, my pocestujeme do Detvy. Čaká nás súper, ktorý ako jediný dokázal poraziť náš tím, v siedmom kole baráže na našom domácom ľade. „ Chceme byť úspešní v každom zápase, chceme bodovať a potvrdiť naše postavenie v tabuľke play out," skonštatoval tréner Róbert Spišák. 

Aktuálna tabuľka

Vzájomné zápasy v play-out:

MHk32 Liptovský Mikuláš - HC 07 Detva  4:1 (2:0, 1:1, 1:0)

HC 07 Detva - MHk32 Liptovský Mikuláš  1:3 (1:2, 0:0, 0:1)

MHk32 Liptovský Mikuláš - HC 07 Detva  2:3 (1:1, 0:0, 1:2)

Držme našim chlapcom palce. Pred sebou majú posledné tri stretnutia bojov o Tipsport Ligu. Veríme, že nastúpia na zápas v Detve s odhodlaním a chuťou víťaziť a potvrdiť vedúce postavenie v tabuľke. 

"EŠKA"DO TOHO!!!

Megie