HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Proti Skalici bezchybne.

pridané: 04.04.2017

V 9.kole Play Out sme na domácom ľade v "Kôlničke" privítali hráčov zo Záhoria.

Od úvodných minút to bol súboj našich hráčov v drese "EŠKY" so súperovým brankárom Košútom. V prvej päťminútovke mali otvárací gól na hokejke Cibák, Kriška či mladý Kabáč, ale ich zakončenia neskončili v sieti. Diváci sa mohli radovať až v dvanástej minúte. Cibák vyhral v útočnom pásme puk, ktorý sa dostal na modrú čiaru ku Kadlubiakovi a jeho strelu tečoval medzi nohy brankára center prvého útoku Liptákov. V 19.minúte mohol navýšiť vedenie našich farieb Piatka, ktorý po peknej akcii vymiešal skalického brankára, ale jeho zakončenie sa nakoniec nezmestilo medzi tri žrďe. Po prvej tretine sme vyhrávali iba o jeden gól, aj keď vedenie našich farieb mohlo byť výraznejšie.

Druhá tretina sa niesla v podobnom duchu ako úvodná. Úvodné minúty priniesli šance Cibáka, Matúša Sukeľa a Krišku. Stav sa ale nemenil. Druhý gól sme dokázali streliť až v 36.minúte, keď si Róbert Huna pekne nakorčuľoval v pásme medzi kruhy, kde dostal prihrávku od svojho brata, urobil dva tempá a následne nechytateľne vypálil pod hornú tyčku. Domáci si bez väčších problémov postrážili do konca tretiny vedenie a v druhej prestávke sme tak viedli o dva góly.

Tretia tretina bola rozháraná s množstvom nepresností na jednej či druhej strane. Naši chlapci držali opraty zápasu pevne v rukách, a tak Durný moc roboty nemal. Navýšiť naše vedenie mohol Matúš Sukeľ v 45.minúte, v dobrej šanci bol ale faulovaný. Neúspešne skončilo aj Kabáčove zakončenie po Vybíralovej strieľanej prihrávke. V závere sme hosťom nedovolili ani náznak tlaku a nebodaj kontaktný gól a zápas sme doviedli do úspešného konca. Hostia sa nedostali ani k power play a my sme tak opäť bližšie k udržaniu v najvyššej súťaži.

"EŠKA" najbližšie cestuje na ľad nevyspytateľnej Detvy, ktorá nám v doterajšom priebehu Play Out pripravila jedinú prehru. S domácim publikom sa rozlúčime v tejto sezóne v nedeľu 9.4. o 18:00, kedy privítame Trenčín. Bude to aj rozlúčka s našou "Kôlničkou", ktorú čaká počas mimosezónneho obdobia dlho očakávaná rekonštrukcia. Príďte sa v hojnom počte rozlúčiť so sezónou a našim zimáčikom v tejto podobe.

"EŠKA"DO TOHO!!!

Jedine HK 32!!!

 

Tipsport liga

Play Out 9.kolo

MHK 32 Liptovský Mikuáš - HK Skalica                                   2:0 (1:0,1:0,0:0)

Góly: 12. Cibák (Kadlubiak, J. Sukeľ), 36. Ro. Huna (Ri. Huna)

 

Strely: 46:24

Tresty: 4:6

Presilovky: 0:0

Oslabenia: 0:0

 

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Durný – Bagin, Stehlík, Luža, Nádašdi, Šiška, Moravčík, Kadlubiak, Mezovský – J. Sukeľ, Cibák, Langhammer – Kriška, M. Sukeľ, Uram – Lištiak, Kabáč, Vybíral – Ro. Huna, Piatka, Ri. Huna

HK Skalica: Košút – Horváth, Vanek, Drahorad, Kukliš, Pavešic, Mikéska – Janáč, Vereš, Petráš – Dvonč, Kučera, Hluch – A. Kotzman, Romančík, P. Kotzman – Smetana, Ivičič, Krýdl

 

Rozhodcovia: Orolin, Snášel – Jobbágy, Korba

Diváci: 1043

 

 

Tomáš Paprčka