HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Predposledný domáci zápas sezóny odohráme v utorok 4.apríla o 18.00 proti Skalici

pridané: 03.04.2017

Zajtra 4. apríla štartujú posledné štyri zápasy play out. Barážové stretnutia sa na všetkých štadiónoch začínajú v rovnakom čase o 18.00 hod. Dva súboje odohráme doma a dva vonku. Zajtra si zmeriame svoje sily v predposlednom domácom stretnutí so súperom zo Skalice. 

10. kolo/7.4.2017    HC 07 Detva - MHk 32 Liptovský Mikuláš

11. kolo/9.4.2017    MHk 32 Liptovský Mikuláš - Dukla Trenčín      

(posledný domáci zápas)

12. kolo/11.4.2017   HK Skalica - MHk 32 Liptovský Mikuláš

Tabuľka play out sa po ôsmom kole trošku zamotala a šancu na postup do Tipsport Ligy si stále drží aj Detva, ktorá si po gólovej prestrelke a víťazstve  6:3 nad Skalicou pripísala na konto ďalšie tri body a dotiahla sa na druhý Trenčín, na ktorý stráca len jeden bod. 

My sme v Trenčíne odohrali vyrovnaný súboj, keď od 7. minúty  prvej tretiny bol pod hradom Matúša Čáka nerozhodný stav 1:1 a o našom víťazstve rozhodol až v predĺžení druhým gólom Marek Uram. Z Trenčína sme si odniesli dva dôležité body. Veľká vďaka za odvedený výkon patrí celému mužstvu na čele s mladým brankárom Romanom Durným, ktorý si v zápase počínal veľmi dobre. Tabuľku produktivity našich hráčov v play out vedie Marek Uram, keď v ôsmich zápasoch nazbieral 12 bodov za 7 gólov a 5 asistencií. 

So Skalicou máme na svojom konte v doterajšom priebehu súbojov play out dve výhry. Doma sme dokázali nad "Záhorákmi" vyhrať 3:1, keď sa strelecky presadili Matúš Sukeľ, Martin Kriška a Maroš Piatka. Na súperovom ľade sme po dvoch góloch Richarda Hunu, Filipa Mezovského a Jakuba Langhammera vyhrali 4:2. 

Verím, že aj do tretice nájdeme recept na výhru nad "Záhorákmi" a pripíšeme si ďalšie body do tabuľky. Samozrejme, potrebujeme k tomu aj podporu hľadiska. Spolu s vami to dokážeme. Ďakujeme blush

Vzájomné zápasy so Skalicou v play out:

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HK Skalica  3:1 (0:1, 1:0, 2:0)

HK Skalica - MHk 32 Liptovský Mikuláš   2:4 (0:1, 2:2, 0:1)

Megie