HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Boje o Tipsport Ligu pokračujú v nedeľu 2. apríla ôsmym kolom

pridané: 02.04.2017

Barážové boje sa posledný marcový deň prehupli do druhej polovice. V siedmom zápase baráže sme privítali na domácom ľade Detvu, ktorej sme podľahli 3:2. Vstup do druhej polovice bojov nám nevyšiel podľa želania a po šiestich vyhratých zápasoch sme utŕžili prvú prehru a to aj napriek tomu, že sme už v tretej minúte otvorili skóre stretnutia. Po prvej tretine bol stav vyrovaný 1:1. V druhej časti hry sme gól nevideli a o všetkom sa rozhodlo v poslednej tretine. Tretí gól stretnutia sme videli až v 47.minúte, keď sa do streleckej listiny zapísal Richard Huna. Zápas sa rozhodol v záverečnej päťminútovke. Jednogólový náskok sme si nedokázali udržať. V 55.minúte hostia vyrovnali na 2:2 a o dve minúty po vyrovnávajúcom góle prišiel rozhodujúci moment stretnutia, keď ďalší gól Detvy pridal Videlka. Detva si tak odniesla domov tri body. 

Trenčín dokázal v domácom prostredí vyhrať nad Skalicou 4:1, pripísal si tak do tabuľky ďalšie tri body, usadil sa na druhom mieste a za nami zaostáva už len o štyri body. Tretia Detva má deväť bodov a posledná Skalica s päť.

Súboje ôsmeho kola sľubujú bitku o veľmi dôležité body. My pocestujeme do Trenčína a Skalica privíta na domácom ľade Detvu. Nikto nemá ešte nič isté, takže v oboch prípadoch to budú zaujímavé zápasy. 

„ My body nepočítame, ideme od zápasu k zápasu a chceme byť úspešní v každom stretnutí, žiaľ  v tom poslednom domácom sa nám to nepodarilo a prvý krát v baráži sme prehrali. Musíme to napraviť, sústrediť sa na najbližší zápas. Vieme, že to bude veľmi ťažké, ale urobíme všetko preto, aby sme boli úspešní," prezradil tréner Róbert Spišák. 

„ V ďaľšom stretnutí musíme zmeniť individuálny prístup, bojovnosť a vrátiť sa ku hre, ktorú sme hrali prvých šesť zápasov play-out a myslím si že baráž dotiahneme do úspešného konca," doplnil Maroš Piatka.

Chlapci to budú mať v Trenčíne naozaj ťažké. Myslím si, že ak sa v hlavách nastavíme na výhru, budeme si veriť a zároveň s pokorou nastupovať na zápas, tak  sa úspech dostaví. 

Ja chalanom verím a dúfam, že aj vy všetci. Tak poďme im spoločne držať palce v súboji proti Trenčínu. 

 

"EŠKA" DO TOHO!!!

Megie