HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Piatok 31.marca hostíme doma chlapcov spod Poľany

pridané: 29.03.2017

Piatkovým 7. kolom sa začína druhá polovica barážových zápasov. Na domácom štadióne privítame Detvu ,s ktorou sme v prvej polovici baráže zvíťazili v obidvoch stretnutiach. V prvom meraní síl sme doma vyhrali 4:1 a na súperovom ľade sme triumfovali 3:1. V zápasoch nám súper nič nedaroval a preto môžeme očakávať náročný duel, ktorý bude zaujímavý pre všetkých divákov. Pevne veríme a s pokorou dúfame, že pre nás bude aj víťazný.

Po šiestich stretnutiach sme sa usadili na čele tabuľky so šestnástimi bodmi. Pred druhým Trenčínom máme sedem bodový náskok. Detva má šesť bodov a posledná Skalica päť.

 

Všetkých fanúšikov hokeja na Liptove, srdečne pozývame na 7. kolo Play out, v ktorom 31. marca privítame na domácom ľade hostí z Detvy.

Všetci ste srdečne vítaní. Príďte povzbudiť chlapcov v ďalšom boji o zotrvanie našej "EŠKY" v Tipsport Lige. Vytvorme spoločnými silami, jedinečnú atmosféru a ukážme všetkým, že hokejová Tipsport Liga do Liptovského Mikuláša patrí. Že hokej je športom No.1 na Liptove, že hokej milujeme. 

„EŠKA“ DO TOHO!!!

Megie