HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Šieste kolo play out na ľade Záhorákov

pridané: 28.03.2017

Baráž o Tipsport Ligu pokračuje v utorok 28. marca ďalšími dvoma súbojmi, v ktorých si zmeriame sily so Záhorákmi na ich domácom štadióne a Dukla Trenčín doma privíta Detvu.

V piatom kole baráže, ktoré sa odohralo v nedeľu 26. marca mala Trenčianska Dukla na dosah ukočenie trojzápasovej série prehier, keď na našom ľade vyhrávala po dvoch tretinách 2:0. Zbrane sme však nezložili, dokázali sme vyrovnať a v predĺžení rozhodol o našej výhre gól Mareka Urama. Zápas sme dokázali opäť obrátiť v náš prospech a pripísali sme si do tabuľky ďalšie dôležité body.

Marek Uram: „ Všetci to vieme a vraveli sme si to pred zápasom, že sme mali už niekoľko obratov v zápasoch a že to nemusí vyjsť. Som ale rád, že to znova vyšlo. Do polovičky zápasu sme hrali veľmi zle, ako keby sme sa nechceli spotiť, našťastie ten obrat sa podaril. "

Martin Kriška: „ Prvú tretinu sme začali katastrofálne, začiatky máme slabšie. Po prvej tretine bolo 2:0 pre Duklu, v šatni sme ale neklesali na duchu, vraveli sme si, že ideme do toho a bojujeme do konca a nejaké tie body musíme získať. "

V súboji prvoligistov sa viac darilo víťazovi našej druhej najvyššej hokejovej súťaže z Detvy. Podpoľanci dokázali doma poraziť Skalicu presvedčivo 5:0 a v tabuľke sa už posunuli na druhé miesto pred Trenčín, ktorý má však rovnaký počet bodov. 

Chlapci odcestovali do Skalice už v pondelok poobede. Cesta bola dlhá a baráž odsýpa rýchlym tempom tak dúfajme, že si dobre oddýchli a aspoň trochu zregenerovali a pripravili sa na ďalší súboj. V zápase nenastúpi Igor Bobček pre zranenie v dolnej časti tela, Jožko Stümpel pre zranenie v hornej časti tela. Držíme chlapcom všetky palce, nech sa im darí v ťažkom zápase na "horúcom" ľade Záhorákov a dúfame, že domov prinesú opäť nejaké tie bodíky. Veľa šťastia chalani. Skúsme si predĺžiť víťaznú sériu o ďalší zápas. 

„EŠKA“ DO TOHO!!!

Megie