HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Nedeľa 26. marca bude opäť patriť hokeju. Doma privítame Duklu Trenčín

pridané: 24.03.2017

26. marca o 17.00 hodine privítame na domácom ľade "vojakov" Dukly Trenčín. Trenčania vo štvrtom kole bojov o zotrvanie v Tipsport Lige prehrali na ľade Skalice 1:2, keď strelcom jediného gólu Trenčanov bol v 31. minúte zápasu Sojčík Peter. Dukla v štyroch zápasoch dokázala v riadnom hracom čase vyhrať len v prvom kole Play out, keď zdolala Skalicu 7:5 na domácom ľade. V druhom kole prehrala po predĺžení s našou "EŠKOU" 3:4 pp a rovnakým výsledkom prehrala aj na ľade Detvy 3:4 pp.

My sme ani vo štvrtom kole play-out nezaváhali a z Detvy sme si odniesli všetky tri body za truimf 3:1. Domáci viedli presným zásahom Branislava Srnku z 10. minúty, ale my sme dokázali zmobilizovať svoje sily a ešte pred prvou sirénou sme dokázali otočiť na 2:1 zásluhou gólov Jakuba Langhammera a Tomáša Nádašdiho. V druhej tretine sa stav zápasu nemenil. Definitívnu bodku za zápasom dal 45 sekúnd pred koncom tretej tretiny Marek Uram, keď gólom do prázdnej bránky zvýšil na konečných 3:1.   

Po štyroch kolách zápasov v Play out sme na čele tabuľky a v nedeľu hostíme druhý Trenčín, posledná Detva hrá na domácom ľade s treťou Skalicou.

Verím, že ani v piatom zápase nezaváhame a budeme so srdiečkom a s vervou bojovať za klubové farby a uhráme na domácom ľade perfektný zápas vo vynikajúcej atmosfére, ktorú nám vytvoria naši verní fanúšikovia. Spolu to dokážeme. Ďakujeme všetkým za podporu.

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

Megie