HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Vo štvrtom kole Play out zabojujeme o body v Detve

pridané: 23.03.2017

Súboje Play out majú za sebou už tri kolá, v ktorých sme si dokázali vybojovať osem bodov za dve výhry v riadnom hracom čase a jednu výhru v predĺžení. V poslednom zápase sme na domácom ľade zdolali "záhorákov" zo Skalice 3:1. Prvú tretinu sme sa však strelecky dosť trápili. „ Zatiaľ to bol najťažší duel v baráži. Z tých troch zápasov čo sme hrali Skalica najviac korčuľovala, bola najnepríjemnejšia, skonštatoval Matúš Sukeľ, strelec nášho prvého gólu proti Skalici. „ Stehlo mi pekne nahral z obranného pásma, keď som akurát skočil zo striedačky. Dostal som to na modrú, šiel som sám na bránu a tak som to vystrelil pod vyrážačku," prezradil Matúš.

Do našej gólovej listiny si pripísali po jednom góle aj Maroš Piatka a Martin Kriška. „ Samozrejme sme radi za tri body. Skalica je veľmi ťažký súper, sú tam mladí chalani, ktorí super korčulujú. My sme prvú tretinu boli pod tlakom, nepremenili sme šance. Skalica dala gól z presilovky. Presilovky sme  hrali strašne zle, tam sme mali dať jednoznačne gól. Našťastie v druhej tretine "Suky" vyrovnal a to nás nakoplo," dodal Martin Kriška. 

V utorok sme odohrali ťažký zápas so Skalicou, v piatok  24. marca nás čaká duel v Detve a v nedeľu 26. marca hostíme na domácom štadióne Duklu Trenčín. „ Tri zápasy do týždňa je dosť. V tretej tretine proti Skalici sme už cítili, že sme trošku unavení. V piatok ideme do Detvy, samozrejme chceme čo najskôr tieto zápasy rozhodnúť, aby sme sa netrápili do posledného zápasu. Cieľ je ostať v extralige, " uzavrel Martin Kriška.

Víťaz BUDIŠ 1. Hokejovej ligy z Detvy odohral tretie barážové kolo na domácom ľade s Trenčínom. Dukla sa od začiatku duelu na prvoligistu len doťahovala, no dokázala si vybojovať predĺženie. V ňom už ale rozhodol o prvom detvianskom víťazstve v Play out Tomáš Török. Detvania sú na domácom ľade špeciálne silní a súperom sa na ich menšom ihrisku hrá ťažšie. 

Detva bude určtie nepríjemným súperom, obzvlášť na domácom ľade. Verím však, že naši chlapci stihli poriadne zregenerovať, pripraviť sa na ďalší duel a že nás potešia ďalším pozitívnym výsledkom.  

„EŠKA“ DO TOHO!!!