HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

V utorok 21. marca hostíme v treťom kole baráže záhorákov zo Skalice

pridané: 20.03.2017

Po prvých dvoch barážových kolách máme na svojom konte päť bodov. Po domácom víťazstve nad Detvou 4:1, sme uspeli aj v súboji pod hradom Matúša Čáka. V Trenčíme sme dokázali za stavu 3:1 pre domácich, zmobilizovať všetky svoje sily, vyrovnať vďaka gólom Mareka Urama a Jakuba Langammera. V predĺžení skóroval v 65. minúte Marek Uram a bolo rozhodnuté. Z Trenčína sme si tak odviezli domov dva body.  Marek Uram si v zápase s Trenčínom pripísal na svoje konto hetrik. Jakub Langhammer zaznamenal v drese Liptovského Mikuláša druhý gól a Matúš Sukeľ si pripísal body za tri asistencie.

Zásluhu na pozitívnych výsledkoch majú všetci hráči, ktorí do toho dali srdce a bojovnosť. Pre Michala Uhríka a Patrika Števuliaka sa sezóna predčasne skončila, kvôli zraneniam. Otázny je aj štart Andreja Lištiaka v ostatných zápasoch. Emil Bagin má narazenú ruku a zranený je aj Matej Moravčík. 

Zverenci trénera Petera Oremusa po neúspešnom finále 1.hokejovej ligy, vstúpili do baráže v piatok prehrou v Trenčíne 5:7 a v nedeľu uspeli doma s Detvou, až po samostaných nájazdoch 1:0, keď jediným úspešným strelcom bol Tomáš Hluch. 

Po dvoch barážových kolách sme na prvej priečke v tabuľke Play out. Chlapci v týchto stretnutiach odviedli dobrý kus roboty, vložili do toho svoje srdiečko, bojovnosť a tímového ducha. Verím, že v tomto trende budeme pokračovať aj ďalej. Každý jeden zápas bude ťažký a dôležitý. Musíme mať v sebe aj ďalej pokoru a chuť spoločne víťaziť, aby sme boli úspešní.