HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

V piatok 17. marca v baráži proti Detve

pridané: 16.03.2017

V piatok 17. marca o 17,oo hod nás čaká prvý barážový duel v ktorom hostíme víťaza Budiš 1.Hokejovej ligy  HC 07 Orin Detvu. Od začiatku sezóny mali Detvania jediný ciel - opäť siahnut na prvoligový titul a postúpiť do baráže. 

Lístky na 1. barážový duel kúpite TU

Do vyraďovacích bojov vstupovala Detva z druhého miesta, čo sa napokon ukázalo ako najlepšie východisko. V rozhodujúcom semifinálovom dueli proti Michalovciam pomohla Detve jednoznačne domáca atmosféra a vo finále potvrdila rolu favorita. Skalici nedopriala ani jedno víťazstvo. Detva tak po dvoch rokoch opäť dvíhala nad hlavu pohár pre víťaza súťaže.

Proti súperovi z Detvy sme od sezóny 2010/11 do 2015/16 v 1. lige nastúpili v 24 súťažných stretnutiach. Bilancia v týchto zápasoch bola vzácne vyrovnaná. Dvanásť duelov sme vyhrali my a rovnako dvanásť vyhrala Detva.

V tejto vyraďovacej fáze súťaže, bude dôležitý každý jeden zápas, každý jeden bod. Nesmieme si dovoliť žiadne zaváhanie. Chlapci a realizačný tím sa svedomito a s pokorou pripravujú na nasledujúce boje.

Cibuľa Ján (asistent trénera)

„ Samozrejme, že sme pripravení. Musíme sa v hlavách nastaviť a nastavujeme sa tak, ako pred úvodom sezóny, čiže s pokorou ale so zdravým sebavedomím a s vierou vo vlastné sily, ideme do zápasu s tým, že ho ideme vyhrať. Boli sme sa pozrieť na zápas v Detve so Skalicou, samozrejme vieme o ich silných stránkach."

Ondrej Burzala

„ Sme pripravení a chceme spraviť všetko preto, aby sme napravili pokazený koniec základnej časti. Dúfam, že všetko dobre dopadne a budeme sa na konci tešiť. Keby človek vedel čo bolo zlé, napravil by to hneď od začiatku, keď sa prestalo dariť, ale neviem kde sa stala chyba. Stále hráme naplno, pokúšame sa víťaziť, len sme nepremieňali šance, ktoré sme dokázali premeniť na začiatku sezóny a možno nás trochu opustilo aj šťastíčko, ale dúfam, že teraz sa vráti v tom správnom čase a všetko sa otočí na dobré. V šatni sme si čo to o súperoch z prvej ligy povedali. Obaja súperi budú nepríjemní, pretože sú vo víťaznej eufórii a určite budú chcieť povyhrávať zápasy a biť sa o extraligu. Pevne verím, že máme natoľko skúsený a kvalitný káder, že im to nedovolíme a zo zápasov sa budeme tešiť my."

Posledné štyri vzájomné zápasy v sezóne 2015/2016 v 1. Hokejovej lige

Liptovský Mikuláš - Detva 6:1

Detva - Liptovský Mikuláš 5:2

Liptovský Mikuláš - Detva 2:1

Detva - Liptovský Mikuláš 3:1

 

HC 07 ORIN DETVA - sezóna 2016/2017 Budiš 1. Hokejová liga

Najlepší strelci – Rastislav Gašpar 28 gólov

Tomáš Škvaridlo 28 gólov

Najlepší nahrávač - Lukáš Říha 53 asistencií

Najproduktívnejší hráči - Rastislav Gašpar 71 bodov

Lukáš Říha 71 bodov

MHk 32 LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - sezóna 2016/2017 Tipsport Liga

Najlepší strelec – Matúš Sukeľ 21 gólov

Najlepší nahrávač – Marek Uram 26 asistencií

Najproduktívnejší hráč - Matúš Sukeľ 37 bodov

 

Všetci sa tešíme na tento duel, lebo veríme, že úvodný barážový zápas dopadne pre nás víťazne a bude prvým krokom k tomu, aby sme v najvyššej hokejovej súťaži pôsobili aj v ročníku 2017/2018. Všetci ste srdečne vítaní, pretože naši chlapci potrebujú aj Vašu podporu.

 

Lístky na 1. barážový duel kúpite TU