HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

V stredu 8.marca odohráme zápas v Nových Zámkoch

pridané: 06.03.2017

V stredu o 18-tej hodine nastúpia naši chlapci na ľad v Nových Zámkoch.

V poslednom stretnutí si Novozámčania zmerali svoje sily na ľade Banskej Bystrice, ktorej podľahli tesne 3:4. Z posledných piatich zápasov však dokázali vyhrať doma nad Popradom 4:1 a majstrovskú Nitru zdolali vysoko 8:1. Zámky sa nachádzajú na ôsmom mieste v tabuľke Tipsport Ligy so ziskom 67 bodov. Za nimi je Trenčín so 64 bodmi a posledné desiate miesto patrí nám. Tvrdé boje o tabuľkové umiestnenie do ôsmeho miesta, budú zvádzať najmä mužstvá Poprad, Martin, Nové Zámky a Trenčín. 

My sme po poslednom domácom dueli s MHC Martin, ktorý sme prehrali 0:3, stratili aj teoretickú šancu na play-off.  Nové Zámky v tomto zápase budú chcieť uspieť a udržať si šancu na play-off. V aktuálnej sezóne Tipsport Ligy máme so Zámkami negatívnu zápasovú bilanciu. Z piatich stretnutí sme síce vyhrali dva, prvý na domácom ľade 3:2, druhý po predĺžení tiež v domácom prostedí 2:1, ale tri zápasy sme vysoko prehrali a strelecky sa trápili. Zámky nám v piatich dueloch nadelili dokopy 21 gólov, pričom my sme im dokázali dať len deväť.

Vzájomné zápasy:

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HC Nové Zámky      3:2 (2:0, 0:0, 1:2)

HC Nové Zámky - MHk 32 Liptovský Mikuláš      7:0 (2:0, 3:0, 2:0)

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HC Nové Zámky      2:1 x (0:1, 1:0, 0:0, 1:0)

HC Nové Zámky - MHk 32 Liptovský Mikuláš      5:2 (0:2, 2:0, 3:0)

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HC Nové Zámky      2:6 (1:2, 0:3, 1:1)

 

Martin Kriška:

„K posledným zápasom v základnej časti chceme pristúpiť zodpovedne, neurobiť si hanbu a hrať každý zápas naplno. Týmito zápasmi sa budeme pripravovať na barážovú časť. Musíme odstrániť všetky chyby a zlepšovať sa od zápasu k zápasu." 

Róbert Spišák (tréner):

„Pokiaľ bola  šanca na play-off, tak sme k tomu aj pristupovali, žiaľ šanca už nie je žiadna, ale všetky tieto zápasy nám musia poslúžiť ako príprava na play-out. V zápasoch chceme odviesť maximum, nemôžeme si dovoliť výkyvy, ako v poslednom zápase proti Martinu. Možno dostanú šancu aj ďalší hráči, ktorí v poslednom domácom zápase neboli zapojení do hry. Bohužiaľ v zápase proti Martinčanom sa zranil Lištiak, zranený je stále Patrik Števuliak a Michal Uhrík, Adam Nagy absentuje pre chorobu."

"EŠKA" DO TOHO!!!