HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Martin dnes porazil "EŠKU".

pridané: 05.03.2017

V rámci 51.kola sme privítali hráčov Martina. Do Turca putujú tri body.

V 6.minúte v prvej presilovke hostí mal dobrú šancu na skórovanie Korostin, Križan svojich podržal. V 10.minúte štvrtá päťka vytvorila tlak, no gól sme nevideli. Ten padol v 12.minúte do Križanovej bránky. Martin dobre vyriešil prečíslenie a Koyš po peknej nahrávke prekonal presúvajúceho sa brankára. V 17.minúte dostali naši hráči výhodu presilovej hry o dvoch hráčov, bohužiaľ nezapršalo ani z tohto mráčika, a tak sme do šatní išli s jednogólovým mankom.

V rozháranej druhej tretine plnej vylúčení sme najskôr videli v 35.minúte druhý gól hostí, keď Surovka dostal v obrannom pásme Liptákov veľa voľného priestoru a času na streľbu a nedal Križanovi spomedzi kruhov šancu. V 38.minúte mohol Róbert Huna znížiť, svoju veľkú šancu ale nepremenil, a tak sa po štyridsiatich minútach hry odchádzalo do šatní s dvojgólovým vedením Martina.

V tretej tretine padol tretí gól hostí. V presilovej hre Markovič  po Heizerovej nahrávke uzavrel skóre zápasu. Liptáci bohužiaľ v tomto zápase gól nestrelili, a tak ani dnes nemohli pomýšľať na bodový zisk.

"EŠKA" najbližšie vycestuje v stredu na ľad Nových Zámkov. Posledný domáci zápas základnej časti extraligy odohráme v piatok 10.3. o 17:30 proti Dukle Trenčín.

"EŠKA" DO TOHO!!!

 

Tipsport liga

51.kolo

MHK 32 Liptovský Mikuláš - MHC Martin                             0:3 (0:1,0:1,0:1)

Góly: 12. Koyš (Tabaček, Markovič), 35. Surovka (Dlouhy), 42. Markovič (Heizer, Koyš) PP

 

Strely: 30:32

Tresty: 10:7 + Mezovský (LM) 10min NAPHK

Presilovky: 0:1

Oslabenia: 0:0

 

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Križan – Luža, Stehlík, Nádašdi, Mezovský, Bagin, Burzala, Kadlubiak, Moravčík – Kriška, Ro. Huna, Ri. Huna – Uram, M. Sukeľ, J. Sukeľ – Lištiak, Cibák, Vybíral – Kabáč, Stümpel, Laco

MHC Martin: Corbeil – Bačík, Kozák, Tabaček, Brňák, Pacalaj, Pulli, Dvořák, Salija – Korostin, Galamboš, Varga – Markovič, Heizer, Koyš – Rapáč, Dlouhy, Surovka – Dírer, Pokrivčák, Rzavský

 

Rozhodca: Stano, Novák – Valo, Stanzel

Diváci: 1100

 

Tomáš Paprčka