HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

V piatok 17.2.2017 zabojujeme doma proti Žiline

pridané: 15.02.2017

Žilinskí vlci sú v tabuľke Tipsport Ligy na peknom štvrtok mieste a majú 75 bodov. Počas reprezentačnej prestávky sa v žilinskom kádri udialo pár zmien. Z Nových Zámkov prišiel pod Dubeň český obranca Václav Čížek, na výmenu za Denisa Reháka a centra Štepána Novotného. Obranné rady Žilinčanov vystuží aj 27- ročný obranca Tomáš Bokroš, syn trénera Ernesta Bokroša. Vedenie klubu MsHK Žilina využilo posledné hodiny prestupového obdobia na posilnenie zadných radov a k vlkom sa vracia 26-ročný obranca Ján Ťavoda, ktorý v aktuálnej sezóne pôsobil v Banskej Bystrici. Žilinský klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Po reprezentačnej prestávke sa Žilina predstavila na ľade v Banskej Bystrici, kde podľahla baranom 1:4. Jediný gól Žilinských vlkov strelil v 22. minúte Juraj Jurík.

Nám prvý zápas po reprezentačnej prestávke na domácom ľade proti Zvolenu nevyšiel podľa predstáv. Aj napriek výborne rozohratému zápasu sme nedokázali udržať vedenie na svojich hokejkách a nakoniec sme prehrali 4:5. 

Do zápasu proti Žiline by mali nastúpiť už aj nové posily. Dokážeme sa proti silnému súperovi zmobilizovať a uspieť? 

Roman Durný: „Dáme do bojov o play-off všetko, šance sú stále, nádej umiera posledná."

„Vieme o čo hráme. Máme cieľ, chceme play-off. Musíme robiť aj nemožné aby sme ho získali. My už nemáme žiadneho jednoduchého súpera, určite sa na Žilinu pripravíme a dúfam, že to skončí lepšie ako proti Zvolenu," zhodnotil Martin Kriška.

 

Róbert Spišák (tréner MHk32LM): „ My nemáme ľahkého súpera nikoho, v každom stretnutí nám ide o play-off. Zbrane neskladáme, stále budeme bojovať o miesto medzi ôsmimi účastníkmi o play-off. Urobíme pre to všetko." 

 

 

Vzájomné zápasy:

MsHK Žilina - MHk 32 Liptovský Mikuláš               2:7 (0:1, 2:4, 0:2)

MHk 32 Liptovský Mikuláš - MsHK Žilina               2:1 (2:0, 0:0, 0:1)

MsHK Žilina - MHk 32 Liptovský Mikuláš               7:3 (3:0, 3:3, 1:0)

MHk 32 Liptovský Mikuláš - MsHK Žilina               1:4 (1:1, 0:1, 0:2)

MsHK Žilina - MHk 32 Liptovský Mikuláš               4:2 (1:1, 3:0, 0:1)

 

"EŠKA"DO TOHO!!!